Entertainment

Horoscop zilnic 13 martie 2022. Peștii sunt confuzi, dar și intuitiviHoroscopul zilei de 13 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești sunt confuzi, însă au o intuiție foarte puternică.

Soarele din zodia Pești și Neptun formează astăzi o conjuncție, aspect care ne poate activa idealismul, visarea, clarviziunea, dar și tendința de victimizare. Trăirile spirituale sunt puternice și nu este exclus să avem revelații. Totodată, acum putem vedea în ce zone ne-am făcut iluzii prea mari în ultimul timp.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot fi martorii unor vise premonitorii, pot avea senzații de deja-vu sau pot trăi coincidențe inexplicabile. Ceva din trecutul lor care îi ține ancorați într-o iluzie poate fi acum luminat și conștientizat.

Horoscop Taur

Taurii s-ar putea să-și dea seama că s-au iluzionat în legătură cu o persoană sau poate s-au bazat prea mult pe aceasta crezând că îi va ajuta. Poate fi vorba și de o revelație legată de un proiect. Poate își dau seama că nu-i pune în valoare așa cum și-ar fi dorit și au o sclipire creativă.

Horoscop Gemeni

Gemenii trebuie să depună un real efort pentru a se menține raționali. Conjuncția se petrece în sectorul carierei și s-ar putea să se iluzioneze prea mult cu privire la un context legat de ascensiunea lor. De exemplu, pot avea impresia că fac progrese când, de fapt, ei stagnează.

Horoscop Rac

Racii pot profita de moment pentru a-și da seama dacă sunt pe drumul cel bun în evoluția lor spirituală, mai ales dacă urmează un mentor în această direcție. Pot să-și întărească niște credințe, dar la fel de bine își pot da seama că s-au lăsat păcăliți. Poate își dau seama că anumite prejudecăți îi blochează în evoluție.

Horoscop Leu

Leii sunt sfătuiți să nu se lase furați de mreaja unor câștiguri rapide sau de fantezia unei pasiuni de moment. Trebuie să aibă grijă la investiții și la lucrurile ascunse pe care pot fi tentați să le facă. Conjuncția le oferă percepții subtile asupra vieții și ar putea să observe din ce cauză pierd resurse sau cât de sincer este un asociat, chiar și partenerul de viață.

Horoscop Fecioară

Fecioarele își pot da seama că s-au iluzionat în privința partenerului de viață sau în legătură cu un contract, cu un partener profesional. Fie au fost prea naive, fie prea îngăduitoare, iar acum își dau seama că lucrurile nu merg chiar atât de bine pe cât credeau ele.

Horoscop Balanță

Pentru Balanțele care lucrează în mediu creativ, această conjuncție de azi este de bun augur. Mai puțin plăcută poate fi pentru nativii care trebuie să se concentreze pe ce au de făcut și pentru cei care au fost prea indulgenți cu sănătatea lor. Dacă aveau așteptări de la colegi de muncă, prieteni, asociați sau de la un context profesional, acum se pot simți dezamăgiți.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se bucură de armonie în relația cu copiii sau cu persoana iubită și de foarte multă creativitate și imaginație. Pe de altă parte, cei aflați la începutul unei povești de dragoste își pot da seama că au visat prea departe.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au parte de o atmosferă caldă, liniștită în cămin, însă nu este exclus să-și dea seama că există unele tensiuni mocnite sau că cei dragi le ascund ceva. Sunt sfătuiți să fie atenți și la acțiunile care vizează actele unei case sau unui bun patrimonial.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot citi ușor printre rânduri și pot fi o companie plăcută în dialoguri ușoare. Azi chiar preferă să stea la povești, mai ales că au imaginație. Pe de altă parte, există riscul să nu-și asculte intuiția și să ia decizii pe baza unor iluzii de moment. Raționamentul le poate juca feste și pot fi destul de superficiali în exprimare.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să stea departe de portofel pentru că pot cheltui cam mult, mai ales pe lucruri inutile, care-i bucură doar pe moment. Este o zi bună să vadă unde greșesc în administrarea veniturilor. Nu este recomandat să facă investiții și trebuie să aibă grijă să nu se lase păcăliți de alții.

Horoscop Pești

Peștii găzduiesc această conjuncție Soare-Neptun și dau dovadă de un magnetism aparte, de intuiție și creativitate, dar și de o doză mare de visare. Farmecul misterios pe care îl emană îi atrage pe cei din jur și pot deveni sursă de inspirație pentru alții. Unii nativi pot deveni confuzi cu privire la ei înșiși, la cine sunt, de fapt.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close