Entertainment

Horoscop zilnic 12 martie 2022. Scorpionii au intuiție bunăHoroscopul zilei de 12 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion au intuiție bună și ar trebui să o asculte mai mult.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin Rac, iar contextul astrologic nu se modifică foarte mult față de cel al zilei precedente. Ba mai mult, prin sextilul pe care-l face azi cu Jupiter din zodia Pești, indică o stare emoțională foarte bună, bucurie și pace sufletească.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii se bucură din plin de această zi alături de familie. O vizită la casa părintească îi poate înduioșa, iar nostalgia trecutului îi va ajuta să aprecieze ceea ce au în prezent. Se pot reconecta la sinele interior și asta îi ajută să facă pace cu ei înșiși.

Horoscop Taur

Taurii se întâlnesc cu prietenii și bucuria revederii va fi trăită întens de nativi. Nu vor conteni să povestească și să-și dezvăluie planurile și proiectele și fac foarte bine că sunt comunicativi pentru că pot primi sfaturi bune.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot primi o sumă de bani de la cei dragi sau de la partener sau poate astăzi află că le-a intrat în cont o plată în urma unei activități extra și asta îi bucură. Nevoia de siguranță financiară este mai mare zilele acestea, dar chiar și așa nu se vor abține să nu cheltuie.

Horoscop Rac

Racii au fost destul de apăsați de contextul astrologic al ultimelor luni, așa că acum răsuflă ușurați și se dedică activităților care aduc bucurie și liniște în sufletul lor. Le-ar prinde foarte bine o excursie sau măcar o plimbare în natură.

Horoscop Leu

Leilor le funcționează foarte bine intuiția și ar trebui să asculte ce are de spus vocea interioară. Pot avea norocul și să evite o situație care să le provoace pierderi. S-ar putea să fie ușor melancolici și întorși către trecut.

Horoscop Fecioară

Fecioarele ar trebui să lase totul deoparte și să iasă cu prietenii, să petreacă mai mult timp cu partenerul și să se preocupe de consolidarea acestor relații. În plus, din vorbă în vorbă pot afla informații prețioase și pot primi sfaturi bune.

Horoscop Balanță

Balanțele vor ști cum să se pună într-o lumină bună, favorabilă în fața persoanelor importante din viața lor. Muncesc astăzi, dar o fac cu spor și la finalul zilei se vor bucura și de aprecieri. Dacă-și fac un program strict, le rămâne și timp de distracție.

Horoscop Scorpion

Scorpionii ar trebui să-și facă bagajul astăzi și să plece într-o excursie cu cei dragi. Poate ies la o întâlnire romantică sau poate poartă o discuție cu o persoană care-i inspiră, cert este că se simt bine. Unii nativi se bucură de reușitele copiilor. Ar trebui să-și asculte mai mult intuiția.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii capătă o liniște aparte, o stare emoțională care-i face mai îngăduitori cu cei dragi și mai deschiși compromisului. Este o zi bună să se odihnească, să ierte și să accepte o pierdere ca fiind lecție de viață.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață și împart aceleași viziuni. Este o zi perfectă să-și facă destăinuiri, să ajungă la un consens, chiar și în chestiuni care până acum au creat animozități.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au spor în activitățile întreprinse, chiar și cei care muncesc astăzi vor avea un randament crescut și nu se vor simți obosiți. S-ar putea ca unii nativi să aibă parte de unele câștiguri financiare, în timp ce alți nativi să scoată bani din buzunar pentru sănătatea lor.

Horoscop Pești

Peștii au un entuziasm crescut astăzi, se bucură de viață, își satisfac poftele și se distrează alături de persoana iubită sau de copii. Unii nativi își dedică timpul liber unui hobby sau pentru a face progrese cu un proiect creativ.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close