Entertainment

Horoscop zilnic 1 aprilie 2022. Lună Nouă în zodia BerbecHoroscopul zilei de 1 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Berbec se bucură de o Lună Nouă în zodia lor.

Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Berbec, eveniment astrologic care deschide un nou capitol în viața noastră. Este momentul să ne setăm intenții, să ne stabilim scopuri și să luăm inițiative. Prin conjuncția cu Mercur și Chiron, Micul Vindecător, această lunație ne îndeamnă să avem încredere în noi, să ne vindecăm de acele tipare mentale agresive, să le înlocuim cu gânduri pozitive și să propagăm adevărul.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii sunt primii care resimt influența benefică a Lunii Noi și au ocazia ca în următoarele două săptămâni să se concentreze mai mult pe propria lor persoană. Pot avea idei inspirate, pot lua decizii importante în plan personal și se pot pune în valoare mai mult.

Horoscop Taur

Taurii pot da dovadă de o mare forță mentală prin intermediul căreia să-și vindece trecutul. Au puterea de a se detașa de oamenii care i-au rănit, de a se ierta pentru deciziile greșite și de a-și depăși niște frici financiare.

Horoscop Gemeni

Gemenii își pot face planuri de viitor și au ocazia să scape de frica zilei de mâine. Pot cunoaște persoane noi, pot veni în viața lor oameni care să-i încurajeze și pot avea mai multă încredere în ei înșiși. Au idei îndrăznețe și se pun în valoare prin proiectele lor.

Horoscop Rac

Racii au șansa să depășească teama de a ieși în față și astfel șansele de afirmare vor crește. Pot deschide o nouă etapă profesională și își pot seta obiective îndrăznețe. Mentalitatea de învingător îi va ajuta.

Horoscop Leu

Leilor li se deschid noi orizonturi acum și pot avea o viziune mai curajoasă asupra unei situații de viață. Este un moment bun să-și analizeze principiile și convingerile și să vadă cu ce merg mai departe. Unii nativi pot începe un curs, pot pleca într-o călătorie sau pot rezolva chestiuni birocratice.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot avea o intuiție aparte în legătură cu niște investiții sau în legătură cu modul în care-și administrează resursele. Pot intra în noi proiecte care promit câștiguri, însă nu trebuie să-și asume riscuri prea mari.

Horoscop Balanță

Balanțele au parte de Luna Nouă în sectorul relațiilor și pot începe o nouă poveste sau pot trece într-o nouă etapă în cuplu. Pot depăși o vulnerabilitate și pot lua decizii importante despre relațiile lor, inclusiv despre cele profesionale.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot începe să facă schimbări în stilul de viață, în rutina zilnică și nu este exclus ca unii nativi chiar să se apuce de sport. Astfel, acordându-și mai multă atenție vor scăpa și de temeri legate de sănătate.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au toate șansele să se îndrăgoastească și să înceapă o nouă poveste de iubire în această perioadă. Poate fi vorba și despre o revitalizare a relației în care se află, de experiențe noi trăite alături de persoana iubită și copii.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot profita de aceste zile pentru a discuta chestiuni importante cu familia, chiar legate de bunuri patrimoniale sau de momente delicate din trecut. Sunt răni mai vechi, poate chiar din copilărie, care se pot amplifica acum, însă se pot vindeca.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii devin mai sociabili, mai dornici să-și exprime sentimentele și ideile și să se facă auziți. Își vor susține punctul de vedere cu multă încredere și vor pune bazele unor negocieri îndrăznețe. Au idei mai clare despre ce vor să schimbe în viața lor.

Horoscop Pești

Peștilor această Lună Nouă le poate aduce idei despre cum să-și crească veniturile și oportunitățile în acest sens nu vor lipsi. Își pot conștientiza niște temeri financiare, însă există și riscul să devină mai cheltuitori, mai ales pentru alții.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.