Entertainment

Horoscop marți, 16 august 2022: Scorpionii vor avea o perioadă aglomerată  • Horoscopul zilei de 16 august 2022
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Noutati: raspunsuri, oferte, invitatii sa va alaturati unui grup, unui proiect. Va simtiti integrati intr-un colectiv in care ati ajuns recent, simtiti ca ati gasit oameni de calibrul vostru, cu pasiuni si interese asemanatoare cu ale voastre si aveti ce discuta, ce planifica.

Taur

Exista perspective pentru o relatie serioasa, insa nu ar trebui sa fortati lucrurile. Aveti multe de realizat in plan personal, cu fortele voastre in aceasta perioada: cel mai mult castigati investind in voi insiva (slefuind vreun talent, dand curs unei inclinatii).

Gemeni

Tentatii diverse, dorinte si nevoi; veti vedea voi, functie de bugetul disponibil ce ramane pe lista voastra si la ce renuntati. Dorinta de invatare, de perfectionare; poate ca va alegeti unul dintre cursurile online care v-au fost recomandate si va inscrieti, faceti plata.

Rac

Va trebui, poate, sa va interesati in ce stadiu sau la ce birou se afla o cerere a voastra, eventual daca mai trebuie sa depuneti niste acte. Ambitii legate de sfera profesionala sau afaceri, buna perioada pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca pe masura pregatirii lor.

Leu

Miscare, comunicare, informare, studiu: sunteti in plina activitate, puneti caramida pe caramida la un proiect pe termen mai lung. Veti gasi timp si pentru voi insiva: pare sa fie si o perioada a unor cautari care tin de imaginea ideala: coafura, culoare a parului, stil vestimentar.

Fecioara

Poate ca sunt niste chichite legale sau avocatesti de care ar trebui sa tineti seama inainte de a semna un contract ori prelungirea lui. Perioada bogata in interactiuni sociale, excelenta pentru cei care se adreseaza audientei, publicului (chiar daca mai apar si critici).

Balanta

Ar putea veni si raspunsul oficial pe care il asteptati, invitatia la un interviu de angajare (daca ati trimis deja CV-ul sau v-ati manifestat in vreun fel intentia). Rezultatele si volumul activitatii din ultima perioada ar putea fi argumente serioase pentru renegocierea pachetului salarial.

Scorpion

Continua o perioada aglomerata pentru voi: este momentul sa va organizati astfel incat sa nu ratati chestiunile importante, sa obtineti rezultate si sa aveti si timp pentru refacere, odihna, familie. Cei mai tineri au mult de castigat: invata, observa, inteleg, ,,fura meserie”.

Sagetator

Apar diverse conjuncturi favorabile voua si veti sa profitati de ele, sa va puneti in valoare. Viitorul celui mic este in atentia voastra acum si poate ca il incercati cu diverse genuri de activitati, veti vedea catre ce are inclinatie si il veti inscrie la un cerc, un club.

Capricorn

Din graba, nevoie, curiozitate sau ambitie, poate ca va suflecati manecile si faceti chiar voi ceva ce in alte conditii ar fi fost facut de vreun specialist, meserias. Locuinta sau camera incep sa prinda conturul dorit de voi atunci cand v-ati apucat de reparatii, amenajari, imbunatatiri.

Varsator

Continua eforturile voastre de cercetare a unei probleme, domeniu: reveniti asupra unor pagini citite cine stie cand, iar acum faceti conexiuni cu realitati cu care v-ati confruntat. Ar putea veni o mana de ajutor (indicarea unui autor, lucrari) din partea unui fost coleg, profesor.

Pesti

Mici cheltuieli, bucurii destul de mari: poate ca luati vreo carte care v-a fost calduros recomandata, un abonament la vreo revista de interes pentru voi. Poate ca din mers veti incerca sa va largiti orizontul de cunostinte, sa va adaptati noilor provocari profesionale.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.