Entertainment

Greu mai e când ești tată de fată! Sorin Brotnei de la Akcent are ”de furcă” cu fiica sa, Ivana. În ce situație a fost surprins artistul / PAPARAZZI  • Sorin Brotnei, scos din minți de fiica sa?!
  • Ce s-a întâmplat la restaurant
  • Copila a început să plângă

Sorin Brotnei a avut o viață amoroasă cât se poate de controversată și tumultuoasă, însă acum se pare că este mai fericit și mai iubit ca niciodată alături de partenera sa de viață, Ramona, cea care i-a dăruit și un copil.

Sorin Brotnei de la Akcent are ”de furcă” cu fiica sa

Acum aproximativ trei ani, cântărețul a devenit tată pentru prima oară. Sorin și Ramona au împreună o fetiță superbă, pe nume Ivana, care le seamănă de minune. Fostul concurent de la trupa Akcent și-a cerut soția în căsătorie după numai patru luni de relație.

Sorin Brotnei a dispărut din luminile reflectoarelor, mai ales de când a devenit tată, însă, de data aceasta, paparazzii de la Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, l-au prins ”în fapt”.

Cântărețul și-a scos familia la plimbare, apoi la un restaurant de lux dintr-o zonă de fițe a Capitalei. Ei bine, nu au mers neînsoțiți, căci micuța Ivana a avut partener de joacă. O prietenă de familie a mers la restaurant, cu fiica ei, împreună cu Sorin și Ramona Brotnei.

Sorin Brotnei, scos din minți de fiica sa?!

Dacă lucrurile păreau să meargă ca pe roate, cele două fetițe s-au cam plictisit de cina la restaurant și au început să alerge una după cealaltă. Bineînțeles, Sorin Brotnei a fost în spatele lor mereu, însă s-a lăsat cu plânsete și urlete.

S-au întors în restaurant, însă situația a continuat să fie una destul de tensionată. La un moment dat, Sorin Brotnei i-a luat un obiect din mână fiicei sale, moment în care Ivana a început din nou să plângă.

Parcă enervat la culme, Sorin Brotnei a recurs la un gest condamnabil, atunci când i-a dat peste mână fiicei sale cu bețișoarele pentru sushi. Odată ce spiritele s-au mai calmat, cei trei s-au îndreptat către mașină și au pornit spre casă.

Sorin Brotnei vorbește de fiecare dată cu drag, dragoste și nostalgie despre prima întâlnire cu partenera lui.

Cu soţia mea e o poveste faină aşa, noi ne-am cunoscut într-un loc foarte neaşteptat, ea a venit cu un membru al familiei ei pentru un consult la clinica de transplant de păr pe care o manageriez. După 5 minute eu am fost fascinat de ea, mi-a plăcut atat de mult, coicidenţă facea că la momentul respectiv nu eram cu nimeni şi puteam linistit sa încerc să fac ceva”, povestea acum câțiva ani Sorin Brotnei.

Citește și: Sorin Brotnei, apariție alături de soție și fetiță la Antena Stars. Dezvăluirile artistului din trupa Akcent: „Am știut să aleg” / VIDEO
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close