Entertainment

Gigi Becali știe și pe “sărăcie”! Milionarul din Pipera a inversat rolurile cu aghiotantul Luțu!


Bolizii de lux cu mulți cai-putere sub capotă sunt fără doar și poate preferații patronului de la FCSB, dar nici mașinile ceva mai ieftine nu par să-l pună în dificultate. Gigi Becali a făcut schimb de roluri cu aghiotantul Ionuț Luțu, iar CANCAN.RO are imagini exclusive.

La volanul unor autoturisme de sute de mii de euro a fost văzut de-a lungul timpului Gigi Becali, iar fiecare nouă achiziție era menită, parcă, să șocheze pe toată lumea. Modelele abia lansate pe piață pentru care a scos și jumătate de milion de euro par să fie istorie. Nu definitiv, ci, cel mai probabil, provizoriu. Deși nea Gigi are sute de milioane de euro, asta nu-l împiedică să pună mâna și pe volanul mașinilor care probabil valorează total cât opțiunile mașinilor sale Maybach sau Bentley. Mașina personală a lui Ionuț Luțu pare să se fi potrivit mai bine pentru ceea ce avea de îndeplinit Becali. N-a mai stat pe gânduri, a luat-o și a condus-o cu mare ușurință.

CITEȘTE ȘI: ASALT LA PALATUL LUI GIGI BECALI! FINANȚATORULUI FCSB I-A STAT INIMA CÂND A PRIVIT PE FEREASTRĂ

Gigi Becali se descurcă și pe „sărăcie”!

Paparazzi CANCAN.RO aveau să-l surprinsă pe Gigi Becali într-o ipostază „rară”, conducând mașina aghiotantului Luțu. Un autoturism Kia, dar care nu a părut să-i dea prea mult de furcă. Până la urmă, noțiunile învățate la școala de șoferi se aplică la fel pentru orice autoturism îți pică pe mână.

Gigi Becali conduce mașina lui Luțu/ Sursă foto: CANCAN.RO

La Palat s-a desfășurat „acțiunea”! Ajuns în fața imobilului ridicat pe Aleea Alexandru din Capitală, milionarul i-a „debarcat” pe Luțu și pe încă un bărbat, iar apoi a întors autoturismul și s-a făcut nevăzut. Pesemne nimic nu-l poate pune în dificultate pe latifundiarul din Pipera!

La volanul unui Mercedes-Maybach 500S, care are preț de pornire de 138.000 de euro, dar care, dotată complet, ajunge la 200.000 de euro, apărea Gigi Becali în urmă cu mai mulți ani. Ulterior, milionarul și-a îndreptat atenția către un Bentley Bentayga, un „monstru” de 600 de cai putere și care ajunge la o viteză de 300 de kilometri pe oră.

Iar în ultima perioadă a fost văzut conducând un  Audi Q7 țiplă, dar care a costat mult mai puțin față de precedentele mașini, „doar” 50.000 de euro, dar și un Bentley Bentayga, mașină al cărui preț sare de 200.000 de euro lejer.

VEZI ȘI: GINERELE LUI GIGI BECALI E COPIA FIDELĂ A LATIFUNDIARULUI! CUM ÎL IMITĂ SOȚUL TEODOREI PE SOCRUL MILIARDAR

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close