Sports

Gigi Becali, replică dură pentru Vasile Dîncu: ”Marele filosof! După mintea lui, 2.000 e mai mare decât 5 milioane”  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe – Gaz Metan Mediaș, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia Târgoviște – Rapid, vineri, 20:30, Digi Sport 1

În replică, Gigi Becali l-a ironizat pe Vasile Dîncu și a transmis că FCSB ar trebui să fie lăsată să joace în Ghencea dacă sunt luate în calcul ”comunitatea” și ”poporul”, pentru că ar avea mult mai mulți susținători decât CSA Steaua.

Gigi Becali, replică dură pentru Vasile Dîncu

Zice că e stadionul poporului, poporul este al lui Dîncu. Cu tot cu popor este al lui Dîncu. El, Dîncu, e al lui, el i-a născut, și poporul, și stadionul. Îți dai seama el, marele filosof și sociolog. Unde ai văzut, mă, echipă care să fie a poporului?

E echipa comunității, plătesc oamenii bani. Dacă stadionul este al poporului, măi, Dîncule, unde ai văzut echipă care să fie a poporului? E echipa comunității. Și stadionul este tot al poporului, așa a zis. Dacă e al poporului, fă un referendum, să vezi că lumea vrea ca FCSB să joace acolo.

Ce putere mai ai tu ca ministru? Ce să vorbești tu de armata rusă? N-aveam treabă cu el, până când a vorbit despre acest subiect. Dacă ești un om deștept, echipa când a fost preluată de la Armată, n-a dat-o poporul? Dacă a costat 100 de milioane de euro un stadion, cum să joace doar echipa poporului, pe care n-o vrea poporul? CSA, echipa Armatei, pe care o vor două mii, e a poporului. Iar FCSB, pe care o vor zeci de mii de oameni, nu o lași să joace.

Băi, Dîncule, băi, echipa poporului nu are 2.000 cât are CSA, are 5 milioane, cât are CSA. Care e mai mare, mă? 2.000 sau 5 milioane? După mintea lui, 2.000 e mai mare decât 5 milioane”, a spus Gigi Becali, la Liga Digisport.

FCSB, la Buzău cu CFR Cluj?

FCSB avea drept prime opțiuni arenele de la Arcul de Triumf și în Ghencea pentru partida cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului, care se poate disputa cu titlul ”pe masă”, în condițiile în care Arena Națională va fi închisă pentru că va organiza la începutul lunii iunie un festival de muzică.

Ambele variante au, însă, foarte mici șanse să se concretizeze, astfel că FCSB trebuie să se reorienteze și va juca, foarte probabil, la Buzău meciul cu CFR Cluj.

Etichete: gigi becali , ghencea , vasile dincu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close