Sports

Gică Hagi, „palmă morală” pentru cei care l-au distrus pe Tudor BăluțăGheorghe Hagi, antrenorul formației Farul Constanța, s-a referit la situația fostului internațional Tudor Băluță lansat la Academia din Ovidiu.

Tudor Băluță se află sub angajament cu Brighton doar până pe 30 iunie 2022, astfel că este de așteptat ca mijlocașul să părăsească gruparea din Premier League în vară.

Declarațiile lui Hagi au venit la conferința de presă după partida de sâmbătă, pierdută acasă de Farul, 0-3 cu CS Universitatea Craiova.

Gică Hagi, „palmă morală” pentru cei care l-au distrus pe unul dintre „copiii” săi de suflet de la Viitorul! Nici Mircea Lucescu nu a reușit să îl revitalizeze, dar „Regele” face anunțul: „Are fracturi acolo! Credeți că el vrea?”

Universitatea a reuşit a treia sa victorie consecutivă. Farul a suferit a treia sa înfrângere în play-off.

„Spuneți de Băluță că a dispărut. Nu vă informați prin ce trece? De un an și jumătate are accidentările pe care le are. Nu mergeți să faceți un interviu, să îl întrebați ce a pățit de un an și jumătate, de ce nu a jucat?

Nici el nu mai știe câte accidentări are le metatarsian, unde tot are fracturi și fracturi. Credeți că el vrea? S-a întâmplat, sunt riscurile meseriei, ghinioane. Nu uitați, Băluță are 22 de ani. Așa de bătrân pare că joacă de atâta timp, dar are 22 de ani. Încă tânăr, are putere.

Poate crește, poate deveni mai bun. Am spus de Băluță, poate că unii mă vor certa iar, că de ce am zis. Nu să-l apăr, am zis o realitate. Cum și voi vă informați, și eu m-am informat. Știu de la el că are două accidentări, de două ori a avut ghinion.

Când să revină, i-a venit asta. Nu poți fi în formă dacă nu te antrenezi”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-3.

Ce a făcut Tudor Băluță în ultimii ani?

Internaţionalul român Tudor Băluţă (20 ani) a fost împrumutat în ianuarie 2020 de clubul englez de fotbal Brighton la formaţia olandeză ADO Den Haag pentru 6 luni.

Împrumutul lui Tudor Băluță la Dinamo Kiev a fost un eșec pe toate planurile. Fotbalistul care aparține de Brighton a fost împrumutat în Ucraina în octombrie 2020 dar a fost chinuit de accidentări în perioada petrecută în Ucraina.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului.

Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.