Entertainment

Giani Kiriță a vorbit despre marele câștig de la gala MMA: “Am slăbit 5 kilograme în două luni’’  • Giani Kiriță a vorbit despre gala MMA la care a participat
  • Ce a spus fostul dinamovist despre ce s-a întâmplat în ring

Giani Kiriță a fost în acesată seară invitat la Xtra Night Show, unde a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat în ring. Gala se s-a desfășurat foarte organizat, iar participanții s-u pregătit timp de două luni. Deși este sportiv de 14 ani, Andi Constantin a pierdut în fața lui Giani Kiriță de data aceasta.

Giani Kiriță, despre marele câștig

Giani Kiriță este o fire competitivă, iar acest lucru s-a văzut la fiecare emisiune concurs la care a participat. Întotdeauna iese în evidență cu perseverența de care dă dovadă și nu se lasă până ni iese învingător. Și la acest proiect a ținut să demonstreze cât este de bun atunci când se implică. Deși a câștigat și este tare mândru de asta, Giani a dat dovadă de maturitate și l-a lăudat pe Andi Constantin pentru meritele lui de-a lungul timpului.

‘’În repriza a doua a fost care pe care. Eu în prima repriză l-am dominat total, și la un moment dat în prima repriză nu l-am prins. L-am dominat total. Eu vorbesc clar și sportiv. Prima repriză dominată, l-am prins cu directă de stânga, croșeu de dreapta pe gard, după care el a fugit, s-a împiedicat, a căzut jos. La a doua repriză mie mi-a plăcut că a venit la bătaie, iar din clinciul ăla între noi, și eu am primit doi pumni, dar eu le-am dus bine pe picioare, pentru că sunt mai tare. Picioarele astea de fotbalist nu m-au trădat niciodată. În momentul ăla el s-a lăsat descoperit, a venit dreapta mea și l-a dus la somn. În momentul când ai intrat la bătaie, e firesc să vină și stânga și dreapta. Îți vine din inerție, pentru că ești la bătaie acolo. Eu mi-am ales un băiat care este bine pregătit, să nu îi luăm din merite, pentru că este bine pregătit. Să nu uităm că băiatul ăsta mănâncă la gramaj, nu bea, nu fumează, de 4 luni s-a pregătit continuu. Eu am vrut să iau un băiat bun ca să dovedesc că sunt mai bun decât el. Răutatea mea nu mi-o ia nimeni, eu am fost stăpân pe mine. Faptul că avut răutate, tactică și agresivitate, el nu se aștepta la asta’’, a declarat Giani Kiriță la Xtra Night Show.

Fostul dinamovist a recunoscut că toți cei care au participat la gală sunt amatori și trebuie apreciat curajul de care a dat dovadă fiecare. De asemenea, el a fost nevoit să slăbească câteva kilograme pentru că altfel nu ar fi avut nicio șansă, spune el.

‘’Suntem amatori. Să te pregătești două luni ca să te prezinți așa într-o cușcă e wow. Nu trebuie să judecați decât curajul pe care l-am avut. În unele situații nu poți să ți garda cum trebuie, suntem amatori. A trebuit să slăbesc pentru că altfel nu aveam nicio șansă. Am slăbit 5 kilograme și jumătate în două luni’’, a mai spus acesta.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close