Entertainment

Gestul fabulos făcut de 2 poliţişti din Paşcani, după ce au întâlnit o şoferiţă la marginea drumului. O ţară întreagă a aflat de ei


Doi polițiști din Pașcani au făcut un gest fabulos, după ce au întâlnit o șoferiță la marginea drumului. Fără să stea pe gânduri, agenții i-au sărit în ajutor și au scos-o din dificultate. Toată țara a aflat de ei.

Aflați în serviciul de patrulare în localitatea Ruginoasa, oamenii legii au observat un autoturism oprit, pe avarii. Imediat, aceștia au oprit în spatele mașinii și s-au dus să vadă care este problema. Panicată, șoferița le-a spus că a făcut pană și că nu are cric. Femeia era însoțită de cei trei copii.

(VEZI AICI: POLIŢIA VREA SĂ SCHIMBE CODUL RUTIER. CE MODIFICARE SE VA FACE ŞI DE CÂND. ATENŢIE, ŞOFERI!)

Agentul nu au zăbovit prea mult și a folosit cricul din dotarea mașinii de serviciu pentru a schimba roata mașinii, în timp ce colega sa dirija traficul, asigurându-se că nu este niciun pericol. În cele din urmă, mămica a ajuns în siguranță acasă, împreună cu cei trei copilași.

foto: facebook

Ce gest au făcut doi polițiști din Pașcani, pentru o șoferiță care a făcut pană

Gestul superb făcut de cei doi oameni ai legii a fost prezentat pe pagina de Facebook Atenție Poliția Iași, iar sute de români i-au felicitat pe agenți.

Aflându-se în serviciul de patrulare pe DN 28A în localitatea Ruginoasa, doi polițiști din Pașcani au observat o mașină oprită, pe avarii, aproape de marginea drumului. Aceștia au oprit în spatele mașinii și au mers să vadă ce se întâmplă. Șoferița le-a spus acestora că a făcut pană și nu are cric. Polițiștii nu au stat pe gânduri și au folosit cricul din dotarea autospecialei pentru a schimba roata mașinii. Între timp, colega de patrulă a dirijat traficul. Doi 👮👮️ de lăudat. Felicitări, A.P. Zaharia Gabriel și AG. Bârsan Andra: S6 P. R Pașcani. Acum mămica a ajuns cu bine acasă împreună cu cei trei copilași datorită vouă”, notează respectiva pagină de Facebook.

(NU RATA: GESTUL IMPRESIONANT FĂCUT DE UN TÂNĂR POLIȚIST DIN BACĂU. CUM A REACȚIONAT, ATUNCI CÂND A VĂZUT O BĂTRÂNĂ CARE VINDEA BUCHETE DE FLORI)Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close