Entertainment

Garry Kasparov explică semnificația literei „Z” de pe tancurile ruseşti. De ce aceasta anunţă sfârşitul lui Putin fără ca liderul rus să ştie astaȘahistul Garry Kasparov, unul dintre cei mai înverșunați critici ai lui Putin, s-a amuzat pe seama președintelui Vladimir Putin. Acesta a postat pe Twitter un mesaj prin care explică semnificația literei „Z”, atribuită armatei ruse.

Litera a devenit un simbol al Rusiei, fiind inclusă în expresia rusească ”Za pobedu”, care se traduce ”pentru victorie”. Acesta se regăsește pe tancuri și alte vehicule militare rusești.

De ce litera „Z” anunţă sfârşitul lui Putin, pe B1tv.ro.

Kasparov: Soarta lui Putin este pecetluită

Garry Kasparov este de părere că războiul din Ucraina va pune capăt „aurei” de invincibilitate și impunitate a lui Putin și că cel mai probabil scenariu este acela de a fi trădat din interior.

Nu va muri în propriul său pat, ei bine, doar dacă este otrăvit în propriul său pat. Soarta lui este pecetluită, cred că cel mai sigur va acționa anturajul său atunci când situația va deveni critică. Probabilitatea acestui lucru pare cea mai mare dintre celelalte opțiuni„, a spus Kasparov.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close