Sports

Gareth Bale, onorat de Regină. A devenit Membru al Ordinului Imperiului Britanic  • Fotbal: Spania – Portugalia, joi, 21:45, în direct la Digi Sport 1

  • Fotbal: Bulgaria – Macedonia de Nord, joi, 19:00, în direct la Digi Sport 1

Gareth Bale, onorat de Regină. A devenit Membru al Ordinului Imperiului Britanic

Bale, jucător nefolosit sâmbătă la finala Ligii Campionilor câştigată de Real Madrid contra lui FC Liverpool (1-0), a donat peste un milion de euro spitalelor din Ţara Galilor şi Spania în prima etapă a pandemiei de coronavirus şi s-a implicat în alte acţiuni caritabile din ţara lui.

Această distincţie îi recompensează pe cei care au adus o contribuţie semnificativă Regatului Unit şi în lista de premii acordate în acest an, pe lângă Bale se află şi fostul fotbalist Rio Ferdinand, legenda lui Manchester United şi a naţionalei engleze, şi James Milner, în prezent în Liverpool.

Gareth Bale își încheie pe 30 iunie contractul cu Real Madrid

Bale, primul jucător britanic care a câştigat de cinci ori Liga Campionilor, şi-a luat rămas bun miercuri de la Real Madrid, unde a fost transferat în 2013 de la Tottenham Hotspur în schimbul a 100 de milioane de euro.

Atacantul galez se pregăteşte acum pentru finala de duminică a barajului de calificare la CM 2022, contra Ucrainei la Cardiff. Ţara Galilor nu s-a mai calificat la un Mondial din 1958.

Agerpres

Etichete: gareth bale


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close