Sports

Galerie Foto | Jucătorii de la FCSB au făcut vizita medicală. Lotul pentru 2022 are o singură noutate: Alexandru Maxim  • WTA Melbourne: Simona Halep-Destanee Aiava, miercuri 11:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea-Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Fotbaliștii roș-albaștrilor s-au revăzut în formulă completă, pentru prima dată în acest an, la vizita medicală care a avut loc miercuri dimineață la Institutul Național de Medicină Sportivă din București.

Galerie Foto

Burlacu și Coman, ”noutățile” de la vizita medicală!

Au fost prezenți 25 de fotbaliști, în frunte cu Florin Tănase (27 de ani), care nu are în acest moment nicio ofertă concretă pe numele său. Evident, nu a mai venit Constantin Budescu (32 de ani), care a reziliat contractul cu vicecampioana Ligii 1.

”Noutățile” de la reunirea roș-albaștrilor ar fi Andrei Burlacu (24 de ani), care se pare că este refăcut și va fi ”testat” de Gigi Becali în meciurile următoare, dar și Florinel Coman, care a revenit pe teren, dar a lăsat de dorit la pregătirea fizică. Oficialii clubului sunt convinși că după pregătirea de iarnă, Coman va fi din nou fotbalistul de dinainte de accidentare.

Surpriza roș-albaștrilor, de la vizita medicală, a fost însă Alexandru Maxim, care are doar 14 ani și este portar.

Lista cu fotbaliștii de la FCSB prezenți la vizita medicală, 5 ianuarie 2022

Portari: Andrei Vlad (22 de ani), Ștefan Târnovanu (21 de ani), Cătălin Straton (32 de ani), Alexandu Maxim (14 ani)

Fundași: Valentin Crețu (33 de ani), Iulian Cristea (27 de ani), Denis Haruț (22 de ani), Andrei Miron (27 de ani), Risto Radunovic (29 de ani), Sorin Șerban (21 de ani)

Mijlocași: Andrei Cordea (22 de ani), Valentin Gheorghe (24 de ani), Răzvan Oaidă, Darius Olaru (23 de ani), Ovidiu Perianu (19 ani), Octavian Popescu (19 ani), Ovidiu Popescu (27 de ani), Alexandru Muși (17 ani), Adrian Șut (22 de ani), Florin Tănase (27 de ani).

Atacanți: Andrei Burlacu (24 de ani), Florinel Coman (23 de ani), Andrei Dumiter (22 de ani), Claudiu Keșeru (35 de ani), Ianis Stoica (19 ani).

## Ivan Mamut (atacant) și Ionuț Panțîru (fundaș stânga) nu au fost prezenți dimineață, dar sunt programați tot azi pentru ora 13:00.

Etichete: gigi becali , florin tanase , florinel coman , reunire fcsb , andrei burlacu , fcsb lot


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.