Entertainment

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, momente pline de răsfăț! Unde au plecat cei doi fără fiul lor: “De când așteptam momentul ăsta” / FOTO  • Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, momente pline de răsfăț
  • Unde au plecat fără fiul lor

Nu, nu este vorba despre vreo vacanță exclusivistă în care au plecat doar ei doi, fără micuțul Luca Tiago, și nici de vreun loc îndepărtat din țară.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, momente pline de răsfăț

Gabriela Prisăcariu a simțit nevoia să se relaxeze astăzi, astfel că după ce a petrecut toate sărbătorile în casă alături de partenerul ei de viață și fiul ei, a vrut să profite de această zi. Ei bine, nu a vrut să stea singură în timp ce i se făcea un masaj bine merita așa că l-a luat și pe Dani Oțil cu ea, convinsă că nu o să refuze.

Cei doi soți au profitat la maxim de timpul de calitate petrect în doi, iar soția prezentatorului TV nu a putut să nu împărtășească momentul cu marea comunitate de fani de care se bucurră pe rețelele de socializare.

“Cât am visat la masajul ăsta, de când așteptam momentul ăasta. După fiecare seară de plimbat bebelușul în brațe.”, a spus Gabriela Prisăcariu pe pagina ei de Instagram.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, părinți devotați pentru Luca Tiago

Cu toții știm că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt mari iubitori ai vacanțelor exotice și exclusiviste, astfel că până să se mărească familia, cei doi profitau de fiecare moment liber și plecau departe de România.

Ei bine, anul acesta, în timp ce foarte mulți artiști și nume mari din showbiz-ul românesc au plecat în Dubai, Zanzibar, Portugalia și alte destinații fabuloase, cei doi soți s-au dedicat în totalitate micuțului Luca Tiago, astfel că au petrecut acasă, doar ei trei.

CITEȘTE ȘI: Dani Oțil a venit acasă cu semne pe gât. Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu: “Uită-te și tu!” / FOTO
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.