Entertainment

Gabriela Prisăcariu, fără lenjerie intimă pe Instagram. Dani Oțil i-a luat apărarea soției sale: „Să știți că nu e în fundul gol”In articol:


Dacă unele dintre vedetele de la noi au decis ca anul acesta să petreacă Paștele în sânul familiei, alături de rude și prieteni, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au hotărât să-și ia timp numai pentru ei și să plece într-o vacanță exotică, în râvnitul Dubai. Zis și făcut! Cei doi au ajuns în Emirate cu două zile în urmă, așa că nu au putut decât să-ș încânte fanii cu fel și fel de imagini cu peisaje minunate,

dar și cu ținute provocatoare, așa cum este cazul Gabrielei Prisăcariu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au decis că este cel mai bun moment să se deconecteze pentru câteva zile de la meseria de părinți și să petreacă timp de calitate împreună, așa că cei doi au plecat pentru câteva zile în Dubai. Dacă pe timpul zilei Gabriela Prisăcariu și-a încântat fanii cu imagini în care arată peisajele superbe de care au parte, spre seară, modelul a decis să le încânte privirile admiratorilor ei cu o fotografie în care poartă o rochie neagră,
foarte provocatoare.

Citeste si: Reacție neașteptată după atacul Gabrielei Prisăcariu la adresa Mihaelei Rădulescu! I-a spus-o direct: „Nu te compari tu cu bunica din Monaco niciodată”

Citeste si: Veste minunată pentru români, chiar de Paşte! BANI ÎN PLUS! Cine sunt beneficiarii- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Gabriela Prisăcariu, fără lenjerie intimă?

Cum au venit orele serii, Gabriela Prisăcariu s-a aranajta din cap până în picoare și a plecat cu soțul ei să se răsfețe, numai că, de data aceasta, toată atenția fanilor nu au mai fost ațintită asupra peisajelor de poveste, ci asupra siluetei de invidiat a soției lui Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce mesaje își dădeau Dani Oțil și Mihaela Rădulescu! Au recunoscut tot în direct: „Mi-e dor”

În cea mai recentă pe imagine pe care blondina a postat-o în mediul online putem observa că poartă o rochie neagră, crăpată de sus până jos și pare că nu poartă deloc lenjerie intimă. Pentru ca fanii să nu fie induși în eroare, Dani Oțil a ținut să intervină și să spună, în secțiunea de comentarii, cum stau lucrurile, de fapt.

„Să știți că nu e în fundul gol.
Așa e doar poza. În oraș mergem în trening”,
a spus Dani Oțil în secțiunea de comentarii.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close