Sports

Gabi Tamaș, discurs fabulos după PetrolulGabi Tamaș a avut un discurs fabulos după ce Petrolul a învins-o pe Rapid București, scor 1-0.

Derby-ul dintre Petrolul Ploiești și Rapid s-a încheiat cu victoria formației de pe „Ilie Oană”, scor 1-0, în  etapa a 5-a din Superliga, însă jocul gazdelor a fost criticat de rapidiști.

După ce Alex Ioniță i-a acuzat pe fotbaliștii Petrolului că au făcut anti-fotbal în derby-ul de pe „Ilie Oană”, Gabi Tamaș a avut un răspuns tranșant.

Gabi Tamaș, discurs fabulos după Petrolul – Rapid 1-0

Gabi Tamaș vrea ca Petrolul să urmeze calea CFR-ului, echipa despre care susține că a câștigat 5 titluri făcând anti-fotbal. Mai mult, fundașul central a transmis că preferă ca formația din Ploiești să joace urât, dar să câștige cele trei puncte.

„S-a văzut în tribune că a fost derby. Le-am zis colegilor înaintea meciului că am avut și eu emoții când am văzut tribunele pline. Sper că i-am făcut fericiți.

Să vă spun eu ca să nu întrebați. Am văzut că au zis că a fost anti-fotbal. Punctele sunt la noi, da? În play-off sau unde vrem noi să ajungem trebuie să acumulăm puncte. Cu anti-fotbal a câștigat CFR campionatul 5 ani la rând, ok? Am jucat primele două etape extroardinar și am pierdut. Mai bine joc anti-fotbal și câștig, decât să fie plăcut ochiului și să pierd. Nu am venit aici să retrogradez. Eu am venit să nu iau gol, Gicu a venit ca să dea gol. Am răspuns la toate întrebările. V-am pupat, sănătate”, a spus Gabi Tamaș după victoria cu Rapid, scor 1-0.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.