Entertainment

Fulgy, ca în filmele pentru adulți! A apucat-o de…în mijlocul străzii! Fiul Clejanilor revine în prim plan după o perioadă de liniște


După ce a scăpat de închisoare, Fulgy și-a reluat activitățile. A revenit, practic, în forță! Din fericire, nu a mai fost implicat într-un scandal, părinții lui, Viorica și Ioniță de la Clejani, pot fi liniștiți. Brunețica pe care a „antamat-o” pare să-l fi cumințit, dar formele ei îl duc pe tânărul artist în pragul „disperării”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, ce i-a făcut iubitei în plină stradă.

În ultimele luni, Fulgy a trecut prin clipe de coșmar. A fost prins sub influenţa substanţelor interzise la volan, a ajuns să fie reclamat la Poliție de tatăl său, a făcut acuzaţii grave la adresa propriei familii şi a mai multor vedete din România, a condus fără permis, iar, după ce a lovit cu pumnul un jurnalist şi i-a furat mai apoi telefonul mobil, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

(VEZI AICI: MĂDĂLIN VOICU NU DĂ CURS ATACURILOR VENITE DIN PARTEA FIULUI CLEJANILOR! ”EU SUNT ȘEFUL ȚIGANILOR, IAR FULGY E UN OM BOLNAV! TATĂL LUI MI-A CERUT SCUZE!”)

Fulgy a „tăbărât” pe iubită în plină stradă!

Viața merge, însă, înainte! Drept urmare, după ce a scăpat de problemele cu legea, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani și-a reluat aparițiile în public, după o perioadă de liniște. Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Fulgy în zona Dristor, unde, de altfel, și locuiește. Nu singur, ci alături de iubita lui, o tânără brunetă, cu forme apetisante. Artistul a ieșit cu partenera lui, la 3 dimineața, la cumpărături, la magazinul de lângă casă.

Îmbrăcat lejer, cu pantaloni scurți și tricou, Fulgy a „tăbărât”, pur și simplu, pe iubita lui, în plină stradă, după sesiunea de shopping. Însă în sensul bun! De această dată, fiul Clejanilor nu a mai dat cu pumnul. Și-a luat partenera în brațe și a oferit cadre ca-n filmele pentru adulți. Tânărul a apucat-o de posterior, sâni și a sărutat-o la foc automat. Dragoste mare, nu-i așa?

Fulgy nu a mai rezistat și a trecut la „atac”

(NU RATA: S-A APUCAT FULGY DE DROGURI, ÎN TIMPUL ARESTULUI LA DOMICILIU?!? DETALIUL CARE LE-A ATRAS FANILOR ATENȚIA: „CE FUMEZI ACOLO?”. VIDEO)

Și-a găsit, în sfârșit, liniștea?!

Bruneta nu a fost deloc deranjată de gesturile lui Fulgy. S-a lăsat mângâiată și i-a răspuns partenerului cu săruturi dulci. Artistul pare că, în sfârșit, și-a găsit liniștea. Rămâne, însă, de văzut cât va ține minunea. CANCAN.RO urmează să vă țină la curent cu fiecare moment important din viața fiului lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.