Entertainment

Fructul pe care Prințesa Anne îl mănâncă zilnic pentru a se menține. Dieta sănătoasă a surorii lui Charles: „Are o mare putere antioxidantă”  • Dieta sănătoasă a Prințesei Anne
  • Ce fruct consumă zilnic sora lui Charles

Prințesa Anne Elizabeth Louise Alice are 71 de ani și încă se menține foarte bine. Ei bine, sora lui Charles are un secret: o dietă delicioasă și sănătoasă. Ce fruct mânâncă în fiecare zi pentru a fi într-o formă bună, dar și pentru a se bucura de o siluetă de invidiat,.

Fructul pe care Prințesa Anne îl mănâncă zilnic pentru a se menține

Pentru a-și începe ziua bine, Prințesa Anne are parte de un mic dejun destul de neobișnuit, dar care o ajută să digere mult mai ușor mâncarea pe care o consumă. Zilnic, sora lui Charles mânâncă un castron cu fructe, dar mai ales banane.

Prințesa Anne preferă bananele coapte, aproape negre, mai ales pentru că nivelurile de antioxidanți din fructe au crescut, ceea ce înseamnă că micul de jun este mult mai eficient pentru ea, asta pentru că vrea să se mențină mereu într-o formă bună, potrivit okmagazine.ro

„Prințesa Anne a preferat aproape întotdeauna bananele aproape negre – prea coapte – pentru că se digeră mai ușor”, a mărturisit Darren.

Ce mănâncă sora lui Charles atunci când rămâne fără energie

Zara Tindall, fiica Prințesei Anne, a dezvăluit că mama ei poartă tot timpul kiwi în geantă, iar atunci când rămâne fără energie îl mănâncă, pentru că este bogat în vitamina C, dar și în vitamina K, foarte bune pentru organismul uman.

„O banană maro are o mare putere antioxidantă”, potrivit specialiștilor.

Prințesa Anne duce un stil de viață sănătos și consumă zilnic fructe, dar mai ales banane, pentru a se menține tot timpul într-o stare fizică bună.

Citește și: Ce alimente a mâncat Monica Tatoiu pentru a slăbi. A dat jos un kilogram pe zi: „Este o dietă potrivită”
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close