Entertainment

Frații Munteanu comentează preferințele publicului „fresh” din România


Gemenii Vlad și Cristi Munteanu își împart nu doar publicul numeros din social media, ci și părerile referitoare la preferințele consumatorilor de conținut online din România. Prezenți la evenimentul dedicat lansării albumului „Rainbows” al artistei Alexandra Stan, cei doi au vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre modul în care se manifestă internauții din punct de vedere al selecției de content propagat pe internet.

Clipurile fraților Munteanu cumulează vizualizări de ordinul sutelor de milioane, unul dintre cele mai apreciate materiale video fiind unul de tip muzical, realizat în colaborare cu Lino Golden și Theo Rose. Piesa a strâns peste 13 milioane de accesări și o mulțime de reacții.

Este lesne de înțeles că cei mai aprigi susținători au fost internauții din generația tânără, despre care gemenii vorbesc.

Frații Munteanu dezvăluie, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, de ce tinerii ascultă muzică trap (Foto: CANCAN.RO)

“E muzica tineretului, de asta ne și place atât de mult, se vorbește urât”

Sunt tineri, creativi, dar nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării pentru gemenii Munteanu. Creatorii de conținut țin cont de trenduri și de preferințele bine studiate ale publicului, astfel că știu să livreze în permanență clipuri cu tendință virală.

Când vine vorba despre muzică, cei doi au profitat de supremația muzicii trap, pe care care au exploatat-o la maximum, crescându-și canalele de YouTube.

Vlad Munteanu are explicații pentru comportamentul publicului internaut / (Foto: CANCAN.RO)

Drept dovadă a „fanatismului” trap, de 1 mai s-a desfășurat la malul mării un festival dedicat adepților fenomenului. Vlad Munteanu explică de ce ritmurile acestei tipologii muzicale îi mișcă pe cei din generația „fresh”: „Având în vedere că tinerii ascultă majoritatea trap, cred că nu-i vorba despre mesaj, e vorba de vibe, deci dacă vibe-ul e plăcut, merge!”.

Cristi Munteanu a venit în completarea fratelui geamăn, făcând câteva precizări: „Fix asta voiam să zic și eu, e muzica tineretului, de asta ne și place atât de mult, se vorbește urât. Tinerii, știi cum sunt, puțin mai rebeli, vor să asculte melodii fără cenzură!”

(NU RATA: VLAD ȘI CRISTI MUNTEANU DEZVĂLUIE RĂZBOIUL NEȘTIUT DIN LUMEA ”YOUTUBERILOR” CARE AU MILIOANE DE VIZUALIZĂRI ȘI ÎNCASĂRI PE MĂSURĂ. ”BANUL E OCHIUL DRACULUI! NE-AM SEPARAT TOȚI!”)

Cristi Munteanu îi separă pe cei ce ascultă muzica pentru fun, de cei care o „consumă” pentru mesaj / (Foto : CANCAN.RO)

„Sunt oameni care ascultă piese cu mesaj și oameni care se destrăbălează…”

Șirul edificărilor continuă, cu împărțirea publicului de consumatori muzicali, pe categorii. Prin urmare, Cristi Munteanu vorbește despre comunitatea autohtonă conectată la fenomenul artistic:

„Consider că publicul din România este îndeajuns de mare, cu toate că unii ar putea spune că, la scară globală, este destul de mic, spre deosebire de alte țări, dar consider că putem să ne grupăm pe anumite porțiuni și sunt oameni care ascultă piese cu mesaj, și oameni care se destrăbălează, și e loc pentru toată lumea!”.

Vlad Munteanu face și el comentarii în sprijinul afirmațiilor fratelui geamăn: „Nu cred că ține neapărat de publicul românesc, așa e în toată lumea. Peste tot se ascultă și piese de vibe și piese cu mesaj. Consider că avem ascultători de piese cu mesaj în toată țara, deci e super OK!”, ne-au declarat vloggerii în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI:CRISTI MUNTEANU: “NU VĂ MAI EDITAȚI FEȚELE!” PONTURI DESPRE “CAPCANELE” DE PE TINDER, CU GEMENII MUNTEANU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Instagram.com

 
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close