Entertainment

Fotografia care va deveni virală. Cum s-au pozat Alex Velea și Jador la nunta lui Florin SalamPe 1 iunie, într-un cadru superb de pe malul mării, pe plaja clubului Nuba, Florin Salam și Roxana Dobre și-au jurat credința veșnică și în fața lui Dumnezeu, într-un cadru restrâns, alături de familie și a prieteni.  

De la evenimentul gradios de după ceremonia religioasă, care a avut loc în clubul Nuba din Mamaia, locație exclusivistă de pe litoral, nu a lipsit ”crema” showbizului autohton, care s-a întrecut în ținute spectaculoase și apariții ravisante. Artiștii s-au distrat de minune la petrecerea spectaculoasă dată de Florin Salam, unii dintre ei fotografiindu-se împreună, așa cum au făcut Jador și Alex Velea.

Fără doar și poate, fotografia cu cei doi artiși la nunta lui Florin Salam cu Rozana Dobre va deveni virală, mai ales că cei doi au o comunitate uriașă de urmăritori pe Instagram, împreună având peste două milioane de falloweri.

CITEȘTE ȘI: AU SPUS DA!!!! FLORIN SALAM ȘI ROXANA DOBRE SUNT SOȚ ȘI SOȚIE! IMAGINI UNICE DE PE PLAJĂ, DIN MOMENTUL ÎN CARE CEI DOI ȘI-AU LEGAT DESTINELE

Jador: ”Cum aș putea eu să vorbesc de bani când eu fost amârăt?”

Înainte să plece de la nunta anului, Jador a fost întrebat de câtă vreme este prieten cu Florin Salam: ”Cred că de vreo doi ani”. La întrebarea ”cât a dat darul de nuntă”, Jador nu a fost deloc încântat să răspundă.”Urăsc când reporterii sau oamenii ca tine mă întreabă de bani. Cum aș putea eu să vorbesc de bani când eu fost amârăt? Cum aș putea eu să vorbesc vreodată de sume, de bani, chiar dacă aș fi milionar sau orice aș fi eu, nu aș putea vreodată să mă dau mare că… ”

 ”Regele” și ”Regina” s-au căsătorit după 8 ani de relație

Florin Salam și Roxana Dobre sunt cununați oficial atât civil, cât și în fața lui Dumnezeu. Cei doi au o relație de aproximativ opt ani. În mai multe rânduri, cei doi au vrut să facă nunta, dar au intervenit, de fiecare dată, unele probleme, care au tot amânat-o. Ultima dată, Roxana Dobre și Florin Salam au plănuit evenimentul în 2020, la Dubai, dar pandemia avea să le risipească visul. Cu toate acestea, manelistul a fixat o altă dată, câteva luni mai departe, dar fratele lui avea să se stingă din viață, în toamna aceluiași an, răpus de COVID-19. Suferea de diabet, avea probleme cu plămânii și era bolnav cu inima.

”Regele” și ”Regina” s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Era dragoste la prima vedere, tocmai de aceea, din acel moment s-a înfiripat relația. Cei doi au făcut sacrificii, de-a lungul timpului, s-au sprijinit, s-au respectat, iar Roxana Dobre i-a dăruit manelistului trei copii. Acum, relaţia lor este una dintre cele mai sudate din showbiz, mai mult, cireașa de pe tort a fost nunta de la Mamaia, de pe 1 iunie 2022.

VEZI ȘI: TZANCĂ URAGANU A UITAT DE DRESS-CODE? SINGURUL INVITAT DE LA NUNTA LUI FLORIN SALAM CU ROXANA DOBRE CARE NU A PURTAT CĂMAŞĂ ALBĂSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close