Entertainment

Florin Ristei i-a dat o replică usturătoare lui Dani Oțil, în direct! Prezentatorului nu i-a venit să creadă: „E foarte scump la tine la restaurant!”In articol:


În cadrul ediției de astăzi a matinalului prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil, Florin Ristei și-a spus punctul de vedere privind prețurile pe care soțul Gabrielei Prisăcariu le are la restaurantul pe care îl deține, mai ales că artistul cunoaște piața foarte bine, dat fiind faptul că, nu cu foarte mult timp în urmă, acesta și-a deschis la rândul său o afacere asemănătoare.

Mai precis, Dani a fost cel care a inițiat discuția, spunând despre colegul său, Florin, că a mâncat la restaurantul lui pe gratis, iar artistul a ținut să completeze declarația prezentatorului cu faptul că are niște prețuri foarte mari.

Citeste si: „Uite așa ajungi la psiholog” Dani Oțil are nevoie de psiholog după o ceartă cu Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul TV a dat tot din casă

Așadar, Florin Ristei i-a mai spus colegului de emisiune că la restaurantul său este cu mult mai ieftin, fără a avea prețuri exagerate la anumite produse, dând exemplu un cozonac ce costă nici mai mult nici mai puțin de 400 de lei la restaurantul lui Dani Oțil. Cu toate acestea, Dani Oțil i-a dat o replică lui Florin Ristei, spunând că produsele care sunt cele mai bune au prețuri pe măsură, însă există și la sume mai mici.

Chiar dacă discuția a fost în spirit de glumă, publicul a rămas uimit de replica lui Florin Ristei la adresa colegului său de platou.

Citeste si: Pe ce dată pică Paștele în următorii 12 ani- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Dani Oțil (n. red. despre Ristei): A venit la mine la restaurant și a mâncat pe gratis.

Ristei: E foarte scump la tine la restaurant.

Ramona Olaru: Și eu am mâncat o ciorbă la tine la restaurant.

Ristei: La mine la restaurant e mai ieftin, e si mai fâs.
Eu nu am cozonac de 4 milioane

Dani Oțil: Asta mai bun a ieșit mai scump, ce să fac. Există și mai ieftin.”, a fost discuția lor, în platoul matinalului.

Florin Ristei își dorește doi copii

Florin Ristei trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Naomi Hedman, femeia care anul trecut i-a devenit și logodnică. Nu cu foarte mult timp în urmă, cunoscutul artist a vorbit despre copii, dezvăluind că și-ar dori să aibă doi, semn că el și partenera sa de viață și-au făcut deja planuri serioase de viitor și au discutat despre acest aspect.

Citeste si: Florin Ristei, apariție uluitoare la televizor: „Mă simt comod în rochie!” Ținuta lui i-a uimit pe fani

„La doi ne oprim. Mi-a fost bine cu fratele meu. Cu mai mulți este mai greu”, a declarat artistul, în cadrul unei emisuni TV. 

Florin Ristei și Naomi Hedman

[Sursa foto: Instagram]Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.