Entertainment

Fiul Andreei Mantea ii face zile fripte vedetei! Micutului David ii place sa strice tot ce prinde! Vezi ce spune cand greseste! La ultima cearta, bruneta i-a luat toate masinile! Video Exclusiv!


Andreea Mantea a fost prezenta, zilele trecute, la un eveniment la care a mers insotita de fiul ei. (Afla AICI reteta Andreei Mantea pentru cresterea imunitatii pe timpul iernii)

Micutul David a fost in centrul atentiei, a gasit imediat cate ceva sa se joace, motiv de tensiune pentru prezentatoarea “WOWbiz” care statea numai cu ochii pe el ca nu cumva sa strice lucrurile pe care pune mana.

In timpul interviului pe care Andreea ni l-a acordat, a facut cateva pauze pentru a se asigura ca David nu distruge nimic, mai ales ca pusese ochii pe o masa plina cu de toate, dar si pe un scaunel de copii.

“Stai ca vrea sa darame o masa. O secunda. “David, sa te joci frumos, da?” Da, a inteles.
Are o personalitate foarte puternica, n-as putea sa spun ca este un copil alintat, pentru ca din contra, nu este un copil alintat. Adica, ok, il alint, il pup, si-l iubesc pentru ca e copilul meu, dar sa stii ca nu il alint intr-un mod excesiv. O fac cand doarme. (rade – n.r.) Stii ca se spune sa-l alinti cand doarme ca sa nu i se urce… ma rog, babisme de ale mele”
, ne-a spus Andreea chiar la inceputul interviului.

Prezentatoarea tv ne-a marturisit apoi ce “cearta” avusesera ei in urma cu doar cateva zile si cum a ramas David fara masinutele de acasa.

“Ne-am certat foarte tare ieri pentru ca nu asculta. Nu asculta, domnule. Vrea sa faca exact cum vrea el, cand vrea el, cum vrea el, tot ce vrea el. Si am zis: “Gata, stop, nu se poate!”.
Si s-a suparat foarte tare, avea o masinuta in mana si a trantit-o. Si i-am zis: “aaa, da? Bine! Uite, pentru ca nu-ti respecti masinutele, am sa ti le iau pe toate si am sa le duc copiilor care merita sa aiba masinutele astea pentru ca tu nu meriti”. Si am strans toate masinile, toate, si le-am pus intr-o punga din aia de supermarket si am zis ca le duc la copii. Am iesit afara cu ele, le-am pus in portbagajul masinii mele, nu le-am dat. A plans, i s-a pus pe suflet, pe inima, nu mai putea, drama, dar i-a trecut. A fost suparat putin. A doua zi cand s-a trezit a tinut sa-mi aminteasca cum ca el nu mai are masini si… stati putin, o sa distruga pe aici lucruri. Ar trebui sa plecam sa nu ne puna sa platim. O fi scump un scaun din asta?”
, ne-a spus Andreea pana in a doua pauza de interviu cand iar a fost nevoita sa stea cu ochii pe David.

“Acasa distruge tot. TOT. Si dupa ce distruge sta asa ca si cum n-ar fi facut nimic si zice “scuze” sau “rau”, ca si cum “imi pare rau”. Este un copil foarte energic, foarte vesel si pus pe distrus. Nu-l inteleg. Nu stiu cine e asa! Eu, nu! (rade – n.r.)”, ne-a mai spus Andreea Mantea, dupa care a fost intrerupta de David care dorea sa-i arate o masina, dar si sa puna mana pe microfonul reporterilor WOWbiz.ro.

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close