Sports

FCSB, transfer total neașteptat: a vândut un jucător



FCSB s-a despărțit de Jorgo Papuli! Fotbalist la echipa a doua a roș-albaștrilor, acesta s-a întors în țara natală, Macedonia de Nord, pentru a evolua la Vardar Skopje.

Clubul de tradiție din Macedonia de Nord a făcut anunțul pe pagina de Facebook și a subliniat că Papuli vine „de la Steaua, din România”.

Vardar Skopje a prezentat luni alte trei transferuri: Matej Nikolov, Bobi Celeski și Hristijan Veceski.

Vardar Skopje a luat un jucător de la „Steaua României”. De ce jucător s-a despărțit FCSB

Vardar Skopje a anunțat și transferul lui Jorgo Papuli, care a jucat până acum la echipa a doua a celor de la FCSB.

Ajunsă în liga a doua, Vardar, cel mai cunoscut club din Macedonia de Nord, încearcă să revină în elită și cu ajutorul tânărului jucător de doar 21 de ani.

„Jorgo Papuli, jucător defensiv în vârstă de 21 de ani (n.r. – îi va împlini abia pe 30 decembrie) a sosit de la Steaua din România”, au transmis cei de la Vardar Skopje, pe contul de Facebook al clubului.

Fotbalistul n-a avut nicio șansă să ajungă la prima echipă a celor de la FCSB, chiar dacă Gigi Becali își dorește în mod special jucători tineri. Vicecampioana României se pregătește acum pentru duelul cu Viking, din play-off-ul Conference League.

Jorgo Papuli a evoluat și pentru juniorii lui Dinamo.

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”.

În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult




Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.