Sports

FCSB, probleme de lot înaintea meciului cu FarulFCSB nu se va baza pe Ianis Stoica în derby-ul cu Farul! Mihai Stoica a subliniat că jucătorul are încă probleme după ce s-a infectat cu COVID-19.

Oficialul roș-albaștrilor a punctat că Toni Petrea nu-l va avea la dispoziție nici pe veteranul Vinicius, care ar urma să revină după amicalele României de la finalul lunii martie.

FCSB și Farul se vor întâlni luni, de la ora 21:00, Live Video Online pe prosport.ro.

Ianis Stoica, absență surprinzătoare în meciul dintre FCSB și Farul: „Organismul lui e slăbit!”

FCSB nu-l va mai forța pe Ianis Stoica și la meciul cu Farul. Staff-ul tehnic a observat că fotbalistul nu e într-o formă grozavă și trebuie menajat în următoarea perioadă, după ce a avut atât gripă, cât și COVID-19.

„Ianis Stoica lipsește, dar suntem ok. Ianis Stoica a avut COVID. A avut și gripa aceea, dar acum a avut COVID. Nu a avut simptome, dar a avut COVID. Organismul lui a fost slăbit, nu a putut să evolueze la cel mai înalt nivel”, a spus Mihai Stoica, conform Telekom Sport.

Oficialul de la FCSB așteaptă și revenirea unui fundaș cu experiență: „Șerban nu și-a revenit după boală, iar Vinicius lipsește pentru că are ceva probleme musculare, probabil o să revină după pauza competițională”.

  • 37 de ani are Paulo Vinicius

Trebuie să ne impunem şi să avem capacitatea de a încerca să fim mai buni decât ei. Un meci greu din toate punctele de vedere, dar toţi suntem motivaţi şi sperăm să o facem mai bine decât ei. Sperăm să ne autodepăşim şi să facem un meci foarte bun” – Gică Hagi, antrenorul Farul
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.