Entertainment

EXCLUSIV / Vladimir Drăghia, chemat de urgență în fața judecătorilor / Suma uluitoare pentru care s-a ales cu un proces!


  • Vladimir Drăghia ajunge în fața instanței din cauza unei datorii incredibile
  • El a fost dat în judecată de o firmă de recuperări creanțe
  • Drăghia a avut și probleme penale, fiind condamnat pentru că a condus o maşină în timp ce era beat

Pentru 338 lei, Vladimir Drăghia este citat în fața instanței și ar putea plăti sute sau chiar mii de euro, după ce la suma respectivă se vor adăuga cheltuielile de judecată și de executare silită. Acesta a devenit deja un mod de operare al unor companii, în cârdășie cu unii executori judecătorești. Pentru a putea stoarce cât mai mult de pe urma unor facturi despre care existența cărora debitorii nici nu știau, recuperatorii deschid procese și îi execută silit pe datornici, umflându-le nota de plată cu mii de lei – contravaloarea onorariului avocaților și executorilor judecătorești. Așa că, pentru niște facturi de 50 de lei sau de 300 de lei, despre care nu știau, pârâții ajung să plătească între 1.000 și 5.000 de lei, trezindu-se cu toate conturile blocate.

În urmă cu trei ani, Drăghia a fost condamnat în dosarul în care era judecat pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. „Condamnă pe inculpatul Drăghia Vladimir Roland la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani”, au decis magistraţii din Constanţa.

Pe lângă această pedeapsă, Drăghia a mai primit şi muncă în folosul comunităţii: „Obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere:Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei / Consiliul Local Sector 2 Bucureşti ca pe o perioadă de 80 zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă. Atrage atenţia inculpatului că, dacă cu rea-credinţă nu va respecta măsurile de supraveghere sau dacă nu va executa obligaţiile impuse sau va săvârşi o nouă infracţiune în termenul de supraveghere, instanţa va revoca suspendarea şi va dispune executarea pedepsei. Obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 1.200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 de lei din faza de urmărire penală)”.

Citește și: Soțul vrăjitoarei Sidonia, vânat de interlopii care au terorizat-o pe Oana Zăvoranu / Temutul Fabian, zile negre în pușcărie
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close