Entertainment

”Eu cred că toate lucrurile în viaţă apar la momentul potrivit”În cadrul unui interviu, Lavinia Pîrva a vorbit despre motivele pentru care a refuzat anumite oferte în televiziune, în ultimii ani, dar și despre industria artistică.

Lavinia Pîrva și partenerul ei de viață, Ștefan Bănică Jr., se dedică familiei. În cadrul unui interviu, Lavinia Pîrva a mărturisit care au fost motivele pentru care a refuzat anumite oferte în televiziune, în ultimii ani. De ceva timp, aceasta a preferat să se îndepărteze de lumina reflectoarelor și să se dedice vieții de familie.

”Nu am avut atât de multe propuneri încât să nu fiu capabilă să aleg una. Iar dacă au existat propuneri, unele nu mi s-au părut potrivite, şi atunci am fost nevoită să refuz. Da, cred că este momentul în care aş putea să fac ceva şi în televiziune, însă un lucru care să mă caracterizeze. Şi cred că sunt destule… Trebuie doar producătorul care să simtă lucrurile acestea, să mă placă şi să mă vadă pe mine potrivită într-un anumit context sau proiect. Asta ţine de talentul producătorului. Eu cred că toate lucrurile în viaţă apar la momentul potrivit. Aştept propuneri!”, mărturisește ea pentru Viva.ro.

Nu rata: EL ÎI ADUCE ZÂMBETUL PE BUZE LAVINIEI PÎRVA! CE A FĂCUT SOȚIA LUI ȘTEFAN BĂNICĂ JR., LA PUȚIN TIMP DUPĂ DEZVĂLUIRILE CANCAN.RO

Lavinia Pîrva: ”Faptul că Alexandru a apărut în viaţa mea m-a ajutat să trec mult mai uşor prin această perioadă”

De asemenea, Lavinia Pîrva a discutat și despre viața artistică. Din cauza restricțiilor care au fost impuse în pandemia de coronavirus, atât ea, cât și alți artiști au fost nevoiți să stea pe „bară” pentru un timp. Însă, odată ce autoritățile au decis că se pot relua concertele și evenimentele, artiștii au revenit pe scenă. Lavinia Pîrva a mărturisit că, în prezent, lucrează la un proiect propriu cu influențe balcanice.

”Faptul că Alexandru a apărut în viaţa mea m-a ajutat să trec mult mai uşor prin această perioadă, care a adus multă suferinţă şi frustrare artiştilor. Pe scenă am tot urcat, ba în sala de repetiţii, ba la TV, chiar şi la unele concerte, însă ce e important de spus este faptul că totul e bine când se termină cu bine. Acum lucrez la proiectul meu de muzică cu influenţe balcanice, în mod special muzică sârbească şi, în curând, voi lansa câteva clipuri, iar agenda pentru evenimente începe să se umple, pentru că oamenilor le place să se distreze, să danseze şi să fie voie bună. Aşa că sunt convinsă că acest proiect va fi bine primit şi apreciat de către public”, a mai spus artista.

Citește și: ADEVĂRUL DESPRE ALEXANDRU, FIUL LAVINIEI PÂRVA CU ŞTEFAN BĂNICĂ JR. DE CE NU L-AU EXPUS NICIODATĂ

Sursă foto: InstagramSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.