Entertainment

”Era să mor în urma unei operații”Eliza Natanticu a trecut prin clipe de coșmar! A ajuns pe masa de operație din cauza unui chist ovarian, însă un necaz nu vine niciodată singur. A contactat o bacterie din spital, iar de atunci a început calvarul. Iată ce a declarat concurenta ”Asia Express”.

 

Eliza Natanticu și-a retrăit drama prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. În cadrul podcast-ului „Stai să zic eu’, de pe Youtube, jumătatea lui Cosmin Natanticu a vorbit despre coșmarul pe care l-a trăit pe patul de spital, după ce a fost operată din cauza unui chist ovarian:

”Eram să mor în urma unei operații banale, am contactat o bacterie de pe acolo. Oamenii mi-au zis în spital că am venit eu cu bacteria de acasă. Trei săptămâni am stat în spital, nu știau ce să-mi facă.

(VEZI ȘI:ELIZA ȘI COSMIN NATANTICU AU FOST LA UN PAS DE DESPĂRȚIRE! CONCURENȚII DE LA ”ASIA EXPRESS” AU EXPLICAT CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT)

Făceam temperatură continuu. Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine. Stătea Cosmin noaptea lângă mine și citea din Acatistul Sf. Nectarie, plângea acolo la capul meu. După ce m-am vindecat, mi-am reevaluat toată viața și mi-am spus că vreau să-mi urmez visul, adică muzica”, a dezvăluit Eliza Natanticu.

Optimismul și gândirea pozitivă i-au salvat viața concurentei ”Asia Express”

(VEZI ȘI:AU RĂBUFNIT! ELIZA ȘI COSMIN NATANTICU S-AU CERTAT LA „ASIA EXPRESS”: ”NU MAI POT!”)

Starea sa de sănătate se agrava și Eliza Natanticu a ajuns din nou pe mâna medicilor și a fost operată pentru a doua oară. Și asta nu este tot! Doctorii au insistat chiar să-i facă și o a treia intervenție chirurgicală, dar aceasta nu le-a mai permis:

”Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. Au încercat toate medicațiile posibile.

(VEZI ȘI:CE DIFICULTĂȚI AU ÎNTÂMPINAT COSMIN ȘI ELIZA NATANTICU ÎN COMPETIȚIA ”ASIA EXPRESS”)

La un moment dat cu ajutorul doamnei Maia Morgenstern, care a intervenit pentru mine și a dat niște telefoane au început să apară deodată medici, oameni din afara spitalului. Efectiv eram pe ducă și după cea de-a doua operație nici atunci nu au știu ce să-mi facă. Au vrut să mă opereze și a treia oară, să vadă dacă e vreo infecție, dar nu i-am lăsat”, a povestit Eliza Natanticu.

Sursa foto: Arhiva CANCANSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.