Entertainment

Episod NOU ”Aripi frânte”, luni, 15 august 2022. Detalii în avans: Nefise, decizie dificilăIn articol:


Noi evenimente menite să ne țină în suspans se petrec în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, într-un nou episod din serialul turcesc ”Aripi frânte”.

Episod NOU ”Aripi frânte”, marți, 15 august 2022

Întâmplări pline de neprevăzut se petrec, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Aripi frânte”, la Kanal D.

Zeynep se confruntă cu o situație neplăcută, după ce a surprins o întălnire între Onur și Asli. Onur încearcă să o convingă pe Zeynep că între el și Asli nu există o relație, cea din urmă fiind doar o prietenă de familie.

Ceea ce nu știu tinerii îndrăgostiți este că Zerrin, mama lui Onur, nu îngăduie, sub nicio formă, o relație între aceștia.

Întâmplarea face ca Muzaffer să afle cine se face vinovat de răpirea fiului său, Mert. Când Nefise aude că fiul ei este implicat, are un șoc. Ce decizie va lua Nefise atunci când soțul ei vrea să-l predea autorităților, pe Emre?

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frânte”, la Kanal D.

Citeste si: “Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Cine este și câți ani are Asli din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Melisa Akman din distribuția producției Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii?

Cine este actrița Melis Tüzüngüç care o interpretează pe Zeynep în serialul „Aripi frânte”

Frumoasa actriță Melis Tüzüngüç este cea care interpretează rolul lui Zeynep în producția “Aripi frânte”, difuzată pe Kanal D.

Melis Tüzüngüç s-a născut în anul 1994, în Istanbul și și-a petrecut copilăria în orașul Izmit.

Câțiva ani mai târziu, actrița s-a mutat împreună cu familia sa în Istanbul, unde a urmat liceul și facultatea.

Melis Tüzüngüç a intrat în lumea actoriei încă de la 15 ani, când a participat la primul său casting, pentru serialul Yildiz Masali.

Citeste si: Cine este și câți ani are Tuba din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Seda Türkmen din distribuția producției Un destin la răscruce?

Cine este Gizem Güneş, actrița care joacă rolul Cemre în serialul „Aripi frânte”

Gizem Güneş s-a născut în 1995, în Istanbul, unde a și copilărit. Părinții au văzut în ea talentul actoricesc încă de mică și au sprijinit-o să-și urmeze visul. Gizem Güneş a intrat în lumea actoriei încă de mică, reușind să ia contact cu platourile de filmare încă de la vârsta de 12 ani.

Citeste si: Ce salarii au actorii din filmele și serialele turcești. Cât primesc pentru un singur episod

La 18 ani, frumoasa Gizem Güneş a ales să studieze la Facultatea de Limba Franceză, în cadrul Universității Marmara, dar nu a lăsat deoparte visul de a deveni actriță. Tânăra a continuat să participe la castinguri și la diverse cursuri de teatru, iar azi se numără printre cele mai apreciate actrițe din Turcia.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.