Sports

Emil Săndoi știe care sunt explicațiile pentru care echipa sa nu joacă bineChindia Târgoviște a pierdut contra lui Dinamo, scor 0-2, în cadrul etapei a treia din play-out-ul Ligii 1, iar Emil Săndoi se teme de ce e mai rpu.

Emil Săndoi a declarat la finalul partidei că este foarte dezamăgit de prestația jucătorilor săi și a vorbit despre greșelile „impardonabile” făcute de elevii săi în apărare.

După înfrângerea de vineri seara, Chindia a ajuns pe locul de baraj la egalitate de puncte cu CS Mioveni.

Emil Săndoi temător aspura retrogradării

Tehnicianul târgoviștenilor își laudă adversarii și spune despre Dinamo că presiunea retrogradării i-a motivat pe jucătorii lui Dusan Uhrin.

Emil Săndoi a început să aibă temeri asupra retrogradării, mai ales din cauza faptului că rigurozitatea din apărare a dispărut.

„În ultima perioadă nu ne priesc meciurile cu Dinamo și au cam avut aceeași desfășurare. Și în Ștefan cel Mare am pierdut cu 1-0. E pentru prima dată când echipa asta este pe locul de baraj. Este o presiune care îi apasă. Îmi pare rău pentru că am început să facem niște cadouri de nedescris, greu de explicat.

Noi am dominat, ocaziile au fost de partea noastră. Din păcate facem niște greșeli impardonabile. Și la Mioveni am făcut astfel de greșeli. Nu îmi explic greșelile pe faza defensivă. Nu are rost să mai fac comparația cu anul trecut. Asta e problema noastră, nu mai avem acea rigurozitate pe faza defensivă. Ne-au lipsit și unii jucători.

Poziția în care suntem e o poziție delicată. Mai sunt etape până la sfârșit. Am spus că și Dinamo speră și e normal. Etapele următoare vor juca cu Mioveni, cu U Craiova 1948. Nu am apucat să ne limpezim după dușul rece. Va trebui să analizăm greșelile și să vedem cum le remediem, cum să fim mai inspirați și cum să dăm gol.

Au trecut trei etape și, chiar dacă am avut ocazii, nu am reușit să înscriem. E greu să spună cineva în momentul de față, pot fi și rezultate surpriză. Nici jocurile cu Clinceni și Mediaș nu sunt câștigate dinainte. Totul se joacă”, a declarat Emil Săndoi la finalul partidei de la Ploiești.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close