Entertainment

Elena Udrea, filmată în timp ce plânge în sala de judecată din Bulgaria. Fostul ministru este audiat de două ore / FOTO  • Elena Udrea, surprinsă în timp ce plânge în sala de judecată
  • Ce urmează să se întâmple cu fostul ministru

În urmă cu mai bine de două ore, Elena Udrea a intrat în sala de judecată din Bulgaria, țara în care a fost prinsă de autorități la doar câteva ore după ce oamenii legii au dat-o în urmărire generală.

Elena Udrea plânge în sala de judecată din Bulgaria

În aceste momente se află când o să fie Elena Udrea extrădată în România, dar și dacă o să fie sau nu trimisă în țară, astfel că tensiunea este la cote maxime pentru Elena Udrea. Fostul minstru nu s-a mai putut abține și a răbufnit, astfel că a început să plângă chiar în sala de judecată din Bulgaria.

De asemenea, la mijloc sunt doar două opțiuni, și anume să fie adusă în România, astfel că în acest caz în momentul în care toate documentele sunt gata un echipaj de poliţie din România o va conduce sub escortă într-un penitenciar din ţară, sau să ceară o formă de protecţie în Bulgaria aşa cum a procedat şi în Costa Rica.

Elena Udrea, susținută de un avocat care a venit special din România

În cazul în care se află în aceste momente, Elena Udrea nu a vrut să fie singură, astfel că pe lângă avocata din Bulgaria care este de partea ei, și un avocat special din România și-a făcut prezența în sala de judecată.

Procesul din sala de judecată din Bulgaria durează de mai bine de două ore, însă ar putea ține și mai mult, asta fiindcă toate declarațiile fostului ministru trebuie să fie traduse de către autoritățile bulgare, și de asemenea analizate cu mare atenție.

CITEȘTE ȘI: Elena Udrea, în fața judecătorilor din Bulgaria. Primele imagini cu fostul ministru / VIDEO
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close