Entertainment

Ele sunt româncele care o bat la fund pe Kim Kardashian


Kim Kardashian tremură! A apărut topul sexy-vedetelor din România, 25 de fete aprige care se „bat” în posterioare. CANCAN.RO „lovește” din nou, cu o selecție de-a dreptul ”explozivă”, iar bătălia pentru podium chiar a fost acerbă. Cine a prins un loc de medalie? Răspunsul vine în rândurile de mai jos, dar imaginile din vasta galerie foto sunt cele care spun totul. De neratat!

În buna ”tradiție” a tuturor vedetelor lumii, celebritățile feminine din România încearcă să se păstreze la un nivel fizic cât mai bun, dorind din răsputeri să fie admirate, dorite și prețuite de nenumărații fani care le ”invadează” paginile de socializare și le urmăresc, pas cu pas, fiecare mișcare. Nemaivorbind despre bărbații alături de care trăiesc momente sentimentale ”vânate” de paparazzi.

Un clasament „greu”

Cu unele dintre vedete, natura a fost o ”mamă” binevoitoare, chiar darnică, uneori, iar altele au preferat să recurgă la diferite ajustări pentru a-și ”construi” posteriorul dorit.

CANCAN.RO vine cu un TOP 25 al posterioarelor celor mai tari vedete din mondenul autohton! Și e spectaculos, una și una defilează, iar un verdict final a fost tare greu de dat. Sigur, nu puteau lipsi din peisaj Bianca Drăgușanu, Loredana Groza sau Anna Lesko, sexy-vedete care ne-au învățat, de altfel, cu multe poziții interzise cardiacilor.

(CITEȘTE ȘI: TOP 30 VEDETE CARE ÎȘI ARANJEAZĂ PANTALONII ÎNTR-UN MOD PROVOCATOR CE LOC OCUPĂ INNA, ADELINA PESTRIȚU SAU SIMONA SENSUAL)

Loredana Chivu, una dintre „premiante” (Foto: CANCAN.RO)

Ele sunt româncele care o bat la fund pe Kim Kardashian

Frumoasele celebre din showbizul autohton și-au afișat, de-a lungul timpului, trupurile fără cusur, iar, cum vara se apropie, va fi, din nou, „incendiu”. Până atunci, colecția TOP sexy-vedete a CANCAN.RO vine cu ceva nou. Nu gesturi, nu sutiene, nu fustițe, nu rochițe! Acum e pe posteriorul bombat și scos muuuult în evidență. „Obraznice” sunt, într-adevăr, unele dintre ipostaze. Dar este doar „bonusul”.

(NU RATA: TOP 30 VEDETE CARE AU APRINS IMAGINAȚIA BĂRBAȚILOR CU GESTURI EROTICE)

Care-s vedetele prinse în joc? Ioana Timofeciuc, Loredana Chivu, Bianca Drăgușanu, Ema Uta, Ioana Filimon, Iuliana Luciu, Roxana Vancea, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Iuliana Pepene, Oana Zăvoranu, Roxana Dobre, Larisa Tănăsoiu, Claudia Pavel, Ioana Simion, Roxana Marinescu, Larisa Udilă, Raluca Pastramă, Andreea Bănică, Roxana Vasniuc, Sofia Meraki, Loredana Groza, Alina Laufer, Anna Lesko, Brigitte Sfăt. Iar clasamentul se regăsește în super-galeria foto.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close