Entertainment

După revenirea în online, Lidia Buble a pozat așa. Imaginea i-a lăsat fără cuvinte pe faniIn articol:


În luna februarie, Lidia Buble și-a îngrijorat fanii. La acel moment, artista și-a șters toate postările de pe rețelele de socializare, publicând doar o fotografie neagră, iar apoi ”a dispărut”.

Timp de două săptămâni, artista nu a luat legătura cu admiratorii din mediul online, nu a publicat nimic, ținându-se departe de tot ce înseamnă social media.

Citeste si: Ce pedeapsă riscă Lidia Buble, după ce a fost trimisă în judecată de DIICOT: „Vorbim de infracțiunea de dare de mită”

Lidia Buble s-a pozat printre așternuturi 

Ulterior, la începutul lunii martie, cântăreața a revenit în atenția publică. Lidia Buble și-a reluat aparițiile TV, a început să reposteze pe rețelele de socializare, a lansat o nouă piesă, dar a apărut și cu un nou look.

Citeste si: Armata rusă a luat-o razna! Soldaţii ruşi consumă carne de câine şi violează copile..- bzi.ro

”Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețele de socializare. Am simțit nevoia asta. Mi-am făcut schimbarea asta de look, nu mă mai regăseam în fata aceea blondă”, spunea Lidia Buble la revenirea în lumina reflectoarelor. 

Din acel moment, Lidia Buble și-a reluat activitatea zilnică din online, spre marea bucurie a celor care o urmăresc și o admiră. Acum, zi de zi, fosta iubită a lui Răzvan Simion este în legătură cu fanii ei, pe care, la ceas de seară, i-a cam pus pe jar. Spuneam asta pentru că cea mai recentă fotografie făcută publică de artistă te-ar putea duce cu gândul la o ipostază intimă.

Pentru că este weekend, Lidia Buble a profitat de timpul liber pe care-l are și a petrecut ziua relaxându-se în confortul casei sale, în pat. De acolo, direct din dormitor, artista s-a fotografiat, apoi ”a scăpat” imaginea în online. Nu vorbim despre orice imagine, ci de una în care și-a lăsat trupul acoperit doar de așternuri. Cel puțin, asta a lăsat să se vadă. 

Machiată, coafată, cu un zâmbet timid pe față, Lidia Buble s-a jucat cu imaginația masculilor ce o urmăresc.

Și asta pentru că, deși nu și-a lăsat formele la vedere, umerii goi și brațele dezgolit au fost de ajuns pentru ca gândul și imaginația să zboare acolo unde vrea fiecare privitor.

Lidia Buble 

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Spune-mi, o să faci la fel cu ea?” Lidia Buble, episod dureros după ce a fost înșelată. Artista a recunoscut acum! “Multe femei mi-au spus”

De altfel, nu este pentru prima dată când Lidia Buble pozează în astfel de ipostaze. Pentru că merge des la sala de sport, artista este deținătoarea unui trup tras parcă prin inel, motiv pentru care, înainte să își șteargă conținutul din online, nu puține erau fotografiile în care cântăreața își etala formele bine conturate, purtând ținute sexy ori costume de baie minuscule. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close