Entertainment

Doru Todoruț are o nouă iubită, la doi ani de la despărțirea de Irina Baianț. Primele imagini cu femeia din viața sa  • Doru Todoruț, imagini cu noua iubită
  • Cântărețul e într-o relație

În urmă cu doi ani, Doru Todoruț și fosta sa iubită, Irina Baianț, puneau punct poveștii lor de iubire când toată lumea așteapta nunta. Cei doi se pregăteau de momentul cel mare, însă inevitabilul s-a produs, iar în loc de nuntă a avut loc separarea.

Doru Todoruț, primele imagini cu noua lui iubită

Cei doi au preferat să fie discreți și să nu vorbească despre motivele care au dus la ruperea relației, însă acum totul e de domeniul trecutului pentru interpret. Artistul are o nouă relație, iar pe pagina sa de Instagram a publicat și primele fotografii cu partenera sa.

Cei doi sunt foarte fericiți împreună, iar acum aceștia au plecat într-o vacanță la Paris, acolo unde se bucură din plin de aceste momente. Despre femeia din viața lui nu se cunosc prea multe detalii, căci Doru Todoruț nu i-a dat tag pe rețelele de socializare și nici măcar nu le-a spus urmăritorilor cum se numește.

”Amurg în doi demn de un vis / Doi trubaduri, un turn și un Paris”, a scris el în dreptul unei imagini în care e îmbrățișat cu partenera sa.

Ce spunea despre căsătorie în urmă cu un an

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars în urmă cu un an, Doru Todoruț mărturisea că încă nu a găsit persoana potrivită, însă spunea că îi este bine singur la vremea aceea. Tot el mai zicea că nu se gândește la o recăsătorie, însă nici nu exclude acest lucru dacă va găsi femeia care să-i fie alături.

Acum rămâne de văzut dacă noua sa parteneră e cea cu care Doru Todoruț va merge din nou în fața altarului, însă așteptăm să ne spună chiar el mai multe detalii despre relația sa din acest moment.

„Mi-e atât de bine singur… Nu am răspuns la întrebarea asta. Aș vrea să mai stau puțin așa cum sunt și numai dacă voi găsi o persoană care să aprindă acea flacără”, spunea el anul trecut, la Antena Stars.

Citește și: Doru Tudoruț, un tată cu normă întreagă! Artistul face totul pentru fiicele lui, mai puțin să respecte regulile / PAPARAZZI
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close