Entertainment

Doliu în lumea muzicii! Lăutarul Anatol Ciobanu s-a stins. Anunțul a fost făcut de prietenul său, Nicolae BotgrosUn mare lăutar din România  a decedat recent. Anunțul a venit de la un alt artist iubit, Nicolae Botgros, care și-a postat durerea pe rețelele de socializare. Cei doi erau prieteni foarte apropiați, iar vestea morții acestuia l-a tulburat teribil. 

Nicolae Botgros trece prin clipe dificile, după ce un bun prieten a decedat. Vestea devastatoare a venit la doar un an după ce soția sa, Lidia Bejenaru, a plecat din lumea aceasta. 

Anatol Ciobanu a fost un foarte bun lăutar. Artistul moștenise talentul de la familia sa. Mama, tatăl și multe alte rude ale acestuia erau unii dintre cei mai apreciați lăutari ai regiunii de Nord de la Edinat, iar așchia nu sărise departe de trunchi. (CITEȘTE ȘI: VIDEO Marius Tucă, întrebare pentru Traian Băsescu: „Ați influențat sau ați contribuit, în vreun fel, la vânzarea Flotei Române?” Răspunsul fostului președinte)

Anatol Ciobanu a decedat. Ce a transmis Nicolae Botgros despre moartea prietenului său

Faimosul lăutar Nicolae Botgros este devastat de faptul că prietenul și colegul său a murit. Cuprins de durere, acesta a dorit să împărtășească gândurile sale cu fanii de pe internet, prin intermediul unei postări pe Facebook. Cei doi au fost prieteni încă de la vârsta de 15 ani și au fost până și colegi de școală. 

„O veste tulburătoare ce ne-a zguduit sufletele și ne-a lăsat mai săraci ca lăutari.. El, Anatol Ciobanu care a fost mare lăutar, magic și cu o mare bogăție lăutărească, moștenită de la marii lăutari al regiunii de Nord de la Edinat: Dumitru Ciobanu – tatăl lui Anatol ( zis, Mechiu), Coca, Chira Staganci, Brașoveanu, Banu, Dobrogeanu, Lachei ș.a. Azi îi spunem adio prietenului cu care am copilărit împreună de la 15 ani și jumătate. Am învățat împreună la Soroca. Condoleanțe lui Victor și celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l ierte…”, a trasmis Nicolae Botgros. (CITEȘTE ȘI:Sosia lui Vladimir Putin se teme pentru viața sa, după izbucnirea războiului din Ucraina)Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close