Entertainment

Doamna Dana, din casa Mireasa- Capriciile Iubirii, ignorată de propriul ei fiu: ,,Am ajuns să îmi distrug sănătatea…” / FOTO  • Doamna Dana, din casa Mireasa- Capriciile Iubirii, ignorată de propriul ei fiu
  • Concurenta vrea să iasă din competiție cât mai repede

Doamna Dana este plină de durere, deoarece nu înțelege de ce fiul ei se comportă atât de crud cu ea și își dorește să plece acasă cât mai repede este posibil. Ea nu mai vrea să vadă nimic din ce se întâmplă în casa Mireasa- Capriciile Iubirii, deoarece o consumă foarte mult.

Doamna Dana, din casa Mireasa- Capriciile Iubirii, ignorată de propriul ei fiu

Doamna Dana, din casa Mireasa- Capriciile Iubirii, trece prin stări foarte rele, iar singura ei piesă de sprijin este Larisa, căreia i s-a confesat. Ea i-a spus că dacă nu pleacă acasă nu știe ce mai face aici și că a ajuns să își distrugă sănătatea.

,,Dacă nu plec acasă nu știu ce fac aici. Am ajuns să îmi distrug sănătatea pentru ce? Nu mai pot, ce copil pot să am. Pentru tine merg, că altfel nu aș fi mers, să văd ce se întâmplă. Asta merit eu, asta merit, așa sunt o mamă. Alții nu au mame și își doresc, măcar să le spună mamă, nu altceva, iar cei care au își bat joc”, a spus Doamna Dana.

Doamna Dana a mai spus că nu o mai interesează și că trebuie să iasă din competiție orice s-ar întâmpla, deoarece propriul ei copil a ajuns să își bată joc de ea, iar acest sentiment este foarte dureros pentru ea.

,,Nu mă mai interesează, chiar nu mă mai interesează, trebuie să ies orice ar fi, trebuie să ies afară. Copilul meu a ajuns să își bată joc de mine, e foarte dureros pentru mine. E josnic că am ajuns ultimul om de pe planetă. Eu nu știu ce să mai fac pentru copilul meu și el își bate joc în halul ăsta, nu îi pasă, crapă carnea pe mine, nu mai pot”, a mai spus doamna Dana.

Larisa, aproape de doamna Dana

Doamna Dana i-a spus Larisei că ea care nu este copilul ei și pe care o știe de foarte puțin timp îi este alături, iar fiul ei își bate joc de ea. Concurenta este de părere că se autodistruge și ar vrea să plece cât mai repede din competiție.

,,Tu, un copil străin, care mă cunoști de o lună, să fii lângă mine. Mă autodistrug singură. E viața lui, pe mine m-a făcut de râs, și-a bătut joc, nu îi pasă, m-a lăsat rece. Dacă lui îi pasă de alții și de mine nu, este grav”, a mai spus doamna Dana.

Citește și: Leo și mama lui, replici acide după despărțirea de Nora. Ce acuzații i-a adus concurentul doamnei Dana: “Dramatizezi totul!” / VIDEO
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close