Entertainment

Distracție ca în toiul verii pe litoral. Cum s-a recuperat un turist după petrecerea de 1 maiReporterul special CANCAN se află pe malul marii, acolo unde a întâlnit și primul curajos, în adevăratul sens al cuvântului, care a făcut prima baie de anul acesta în mare.

Cei mai îndrăzneți se delectează cu sunetul valurilor, după ce au întâmpinat 1 mai așa cum se cuvine în cele mai exclusiviste cluburi din Mamaia. Sabin a ajuns pe plajă și ne spune cum va fi vremea în această duminică, care este temeperatura apei, dar și cum s-au distrat petrecăreții cu o seară înainte:

Distracție ca în toiul verii pe litoral. Cum s-a recuperat un turist după petrecerea de 1 mai

”Sunt la mare, temperatura apei este foarte bună, drept dovadă cineva s-a încumetat și chiar a intrat în apă. Nu știm exact ce s-a întâmplat aseară, cum a fost pentru el, dacă a fost cu Jager, dacă a fost cu whisky, dacă a stat pe apă plată, cum a ales să se încâlzească, cert este că a avut mai mult curaj decât am reușit noi să avem vreodată.

(Vezi și:RENGLE: „ÎL IUBESC PE ZMĂRĂNDESCU”. DANSATORUL FACE LUMINĂ ÎN RELAȚIA PE CARE O ARE, ÎN ACEST MOMENT, CU LUPTĂTORUL)

În zona de cluburi nu este încă agitație, semn că oamenii nu s-au trezit. Mai devreme se serveau ciorbițele, alea care de dreg, te curăță și te spală pe interior. 

Vreau să-l întreb pe domnul, măcăr să-mi facă un sem din mână dacă este ok sau nu apa. Hai să facem un test în direct. Da, aș spune că undeva la 15-16 grade, apa este destul de bună.”

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close