Sports

Dinamo își schimbă denumirea și sigla. Reacția lui Iuliu Mureșan: “O să rezolvăm uşor această problemă”  • Cupa României: Voluntari – FC Argeș, marți, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Villarreal – Valencia, marți, 22:30, Digi Sport 3

Dinamo își schimbă denumirea și sigla. Reacția lui Iuliu Mureșan

Astfel, după notificarea din urmă cu câteva zile, Mureșan și-a făcut “planul de atac” și a dezvăluit cum va proceda clubul.

“Am primit o hârtie de întâmpinare în care suntem anunţaţi că trebuie să plătim un milion de euro prejudiciu şi să purtăm negocieri pentru viitor. O să rezolvăm uşor această problemă.

Vom face altă siglă şi schimbăm denumirea în aşa fel încât în denumire să fie în continuare Dinamo şi 1948. Este păcat că dinamoviştii dau în dinamovişti, mai ales că este vorba şi despre investitori la această echipă”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Digi Sport.

Nicolae Badea, care are acțiuni și la SC Dinamo, a declarat că singurul motiv pentru care s-a apelat la această decizie a fost înlăturarea unei confuzii. O diferențiere clară între entitățile CS FC Dinamo și SC Dinamo.

Efectul deciziei lui Nicolae Badea: Dinamo își schimbă sigla și merge pe modelul lui Juventus

Parcul natural din Bussolengo adăpostește și protejează 260 de specii de animale. Vezi seria Natura Vie pe Digi Animal World și Digi Online.

Astfel, administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, a dezvăluit într-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club că în cadrul clubului bucureștean a început deja un proces de rebranduire. Suporterii vor fi cei care se vor implica activ.

După modelul lui Juventus, care și-a schimbat de mai multe ori sigla de-a lungul istoriei clubului, suporterii vor să reinventeze Dinamo și să creeze o nouă siglă pentru echipă.

”Este vorba despre folosirea comercială a siglei, nu a denumirii Dinamo. Vorbim despre folosirea siglei cu câinii roșii în scopuri comerciale. Până la urmă, amestecătura asta nu era o chestie pe care ne-o doream.

Am început niște demersuri pentru un rebranding. Dinamo 1948 nu deținea aceasta siglă. Marile cluburi, așa cum este și Juventus, se reinventează și cred că era momentul și la Dinamo.

Rebranduirea se va face cu ajutorul suporterilor. În acest fel, lucrurile vor fi clare pentru că sunt prea multe Dinamo în acest moment”, a transmis Răzvan Zăvăleanu la Fotbal Club.

Etichete: iuliu muresan , nicolae badea , sigla dinamo , denumire dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.