Sports

Dinamo desființează echipa a doua! Anunțul lui Răzvan ZăvăleanuRăzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului Dinamo, a avut o întâlnire cu reprezentanții DDB și în ședință s-a discutat și despre desființarea echipei secunde, din Liga 3.

După ce a pierdut barajul cu U Cluj, scor 0-2 în manșa tur și 1-1 în retur, Dinamo a retrogradat în Liga 2, iar conducerea încearcă să reorganizeze echipa.

Dinamo nu va mai înscrie echipa a doua în campionat, mai ales după ce aceasta a retrogradat din Liga 3 în Liga 4. Pentru a mai tăia din costuri, Răzvan Zăvăleanu ar fi vrut să desființeze echipa mai devreme, însă clubul ar fi fost sanționat.

Dinamo desființează echipa a doua! Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu, după retrogradarea în Liga 2

Echipa a doua a fost reînființată odată cu sosirea spaniolilor la Dinamo, în vara anului 2020. Echipa secundă a „câinilor” fusese desființată de către fostul patron, Ionuț Negoiță, tocmai pentru a reduce cheltuielile.

„Am fi renunțat deja la echipa a doua, dar riscam niște sancțiuni. Aceasta nu va mai funcționa.

Referitor la CCJ, avem o discuție cu CS Dinamo și încercăm să stabilim un protocol de colaborare. O eventuală intrare a CS în acționariat. Protocolul cu CS Dinamo ar presupune finanțarea Centrului de Copii și Juniori.

Înțelegerea cu CS Dinamo ar fi foarte importantă prin prisma faptului că, atunci când va fi gata stadionul, proprietarul să fie și acționar, și în felul acesta să nu fim chiriași pe stadion.

Pentru intrarea în acționariat există câteva posibilități:

– mărire de capital social,

– cedarea acțiunilor,

– acționarii care nu contribuie financiar la menținerea activități să fie înlocuiți în mod ostil.

De aceea am trimis adresa către acționari, să vedem în ce măsură vor înțelege să suporte obligațiile legale”, a transmis Răzvan Zăvăleanu, prin intermediul paginii de Facebook „Program Doar Dinamo București”.

Pasiunea pentru fotbal este o moștenire de familie, astfel că drumul către jurnalismul sportiv a venit natural. A intrat în presă în anul 2016, la IlfovSport. A început să scrie despre ligile inferioare și ușor-ușor a promovat la Revista IlfovSport, denumită ulterior 100% Sport. A lucrat … citește mai mult
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close