Sports

Dinamo București – FC U Craiova 1948 Live Video de la ora 20:30


Dinamo – FC U Craiova 1948 se dispută acum, în cadrul etapei a patra a play-out-ului Ligii 1.

Partida este transmisă în direct la TV pe Digi Sport, Orange Sport și Look Sport, dar și în format LIVE TEXT pe ProSport.ro. De asemenea, meciul poate fi urmărit Live Video Online AICI.

„Câinii” au nevoie mare de încă trei puncte pentru a se apropia de locurile ce se salvează automat de la baraj, în timp ce trupa lui Nicolo Napoli continuă lupta pentru locurile de Conference League.

În partidele din campionatul regulat FC U Craiova a câștigat în tur, în timp ce în retur cele două formații s-au anihilat.

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-1

Min 72: Ocazie pentru Dinamo! Patriche reia superb cu capul, dar mingea se duce puțin peste poartă

Min 63: Gol anulat Dinamo! Irobiso rămâne singur cu portarul Popa și înscrie, dar golul este anulat pe motiv de offside.

Min 50: GOOL FC U CRAIOVA! Campagno lovește mingea, iar aceasta sare la Huyghebaert care reușeste să înscrie cu un șut de la marginea careului.

UPDATE ORA 21:40: Fanii celor de la FC U Craiova au reușit abia la pauză să intre pe stadion, din cauza faptului că accesul lor a fost restrictionat pe arenă, fiindu-le permis să intre doar în grupuri de câte 15.

Min. 46: A început a doua repriză.

UPDATE ORA 21:30: Reporterul ProSport, prezent la meciul disputat în „Ștefan cel Mare” transmite că fanii Craiovei au aruncat cu o torță în suporterii celor de la Dinamo, aflați la tribuna a doua. La fața locului au intervenit mai mulți jandarmi pentru a împiedica degenerarea situației

Min. 45: Pauză pe stadionul din „Ștefan cel Mare”, gazdele conduc cu scorul de 1-0.

Min. 45: Bani face o cursă superbă pe partea dreaptă și centrează către Irobiso. Atacantul trage puțin pe lângă poarta lui Popa.

Min. 27: Ocazie FC U Craiova! Van Durmen șutează din careul mic al lui Eșanu direct în bară.

Min. 12: Irobiso cere penalty după un duel cu Kovacic.

Min. 1. GOOOL DINAMO! Rodriguez îl găsește pe Iobiso în careul mic, iar atacantul marchează cu poarta goală în primul minut al partidei.

Min. 1. A început meciul

Dusan Uhrin temător înainte de confruntarea cu oltenii

Acum, tehnicianul roș-albilor este temător înainte de meciul direct din play-out și își avertizează jucătorii să aibă grijă la atacantul oltenilor, Campagno.

„Au un jucător foarte periculos, Compagno și trebuie să avem grijă în zona de penalty. A înscris multe goluri și au jucători buni și la mijloc. Noi trebuie să avem grijă la jocul nostru și să ne concentrăm doar la asta.

Sper să nu facem greșeli mari. Sper să fie multă lume pe stadion și atmosfera va fi una frumoasă. Suporterii sunt foarte importanți pentru noi”, a spus Dusan Uhrin.

Dinamo – FCU Craiova 1948, echipele de stard

DINAMO: Eșanu – Grădinaru, Patriche, Carp, De Moura – Bani, Pierret, J. Rodriguez, St. Filip (cpt.) – Irobiso, Morar

REZERVE: Fara, Ehmann, R. Grigore, G. Crețu, Răuță, Ivanov, Mihaiu, C. Matei, Ivanovski

ANTRENOR: Dusan Uhrin

FCU CRAIOVA: R. Popa – Negru, Kovacic, Paramatti, Huyghebaert – Baeten, Asamoah, V. Achim, Van Durmen – Cl. Bălan, Compagno

REZERVE: Mogoșanu, Bușu, Pop, Albu, Marquet, Blidar, Albu, Sidibe, Ondaan

ANTRENOR: Nicolo Napoli

Stadion: Dinamo (Bucureşti)
Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close