Entertainment

Descoperire șocanta! Ce au găsit medicii din Cluj în stomacul unui bărbatScene desprinse din filme au avut loc într-un spital din Cluj Napoca. Medicii au găsit în stomacul unui bărbat un lingou de 250 de grame, ce pare a fi din aur. Bărbatul a fost cel care a mers la spital și a anunțat că a înghiți lingoul.  

Intervenția a avut loc joi, 7 aprilie 2022,  la Institutul Regional de Gastroenterologie – Hepatologie (IGRH) „Dr. Octavian Fodor”. Bărbatul în vârstă de 35 de ani s-a prezentat la spital și a mărturisit că a înghițit un lingou de 250 de grame, 5 cm lungime și 2,5 lățime. (VEZI ȘI:E CUMPLIT! O CANTAREATA CELEBRA DE LA NOI SI-A SCOS SILICOANELE DUPA 2 ANI: „NU MAI PUTEAM”)

Lingoul, de 5 centimetri lungime și 2.5 lățime, ar valora aproximativ 14.000 de euro, potrivit Observator News.

Medicii care au efectuat intervenția chirurgicală au fost cei care au sesizat poliția:

„La data de 7 aprilie a.c. Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către reprezentanții unei instituții medicale din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că în cadrul unei intervenții chirurgicale, efectuată la data de 7 aprilie a.c., au extras din abdomenul unui bărbat de 35 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, un lingou de aliaj de culoare galben.

Verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că cele sesizate se confirmă, dar având în vedere starea post chirurgicală a pacientului, până în prezent nu s-a putut realiza comunicarea cu acesta”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În urma celor constatate, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Lingoul, de 5 centimetri lungime și 2.5 lățime, ar valora aproximativ 14.000 de euro, potrivit Observator News.

Sursa foto: Pixabay.ro

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close