Entertainment

DeSanto, atac subtil la adresa lui Jador! „O lipsă de bărbăție. Mila nu merge la nesfârșit”. Susține că manelistul trebuie să-i dea 10 mii de euroIn articol:


Remus Ionuț Dumitrache, cunoscut sub numele de „Jador”, este fără doar și poate unul dintre cei mai cunoscuți artiști de manele din industrtia muzicală autohtonă. Piesele sale ajung imediat după lansare pe primele poziții din trendingul românesc, bucurându-se de multă apreciere din partea fanilor.

Se pare că atunci când s-a lansat în muzică a colaborat cu DeSanto, cel care l-a și „botezat” cu numele de șcenă.„Jador” a fost ideea producătorului muzical, care la acea vreme nu i-a cerut niciun ban pentru numele care între timp a devenit faimos în showbiz-ul autohton. Totuși, acesta susține că manelistul ar trebui să-i dea 10.000 de euro pentru numele de scenă! 

DeSanto

Citeste si: Viviana Sposub şi-a mângâiat burtica, în direct: “DOUĂ LUNI JUMATE”- kfetele.ro

Citeste si: Bătrână din Kiev, la un pas de moarte. Incredibil ce au vrut să îi facă soldații ruși – bzi.ro

DeSanto îi cere lui Jador 10.000 de euro: „ Jador îmi aparține”

Citeste si: Jador s-a filmat fără haine pe Tik Tok, iar o fană a fost nemulțumită de ce-a văzut: “Ești prea păros”. Ce replică i-a dat artistul

Relația dintre DeSanto și Jador s-a răcit în urmă cu câțiva ani, iar după mai multe colaborări muzicale, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Acum, producătorul muzical susține că manelistul trebuie să-i dea o sumă considerabilă de bani, 10.000 de euro, dacă vrea să-și păstreze numele de scenă, pe care el i l-ar fi dat atunci când s-a lansat în industria muzicală. 

Citeste si: Jador, explicații după ce s-a spus că ar fi fost cu o femeie măritată! „Aici e o problemă”. Artistul s-a confesat fanilor

„Dedic această melodie pentru Remus Ionuț Dumitrache, că Jador îmi aparține și așa că nu acum cum să fac decât o glumă pe baza la treaba asta. O iau ca pe o glumă și ca pe o frustrare din partea lui, o lipsă de bărbăție, așa cum mi-a zis el.(…) Mila nu merge la nesfârșit, să știi. Eu sunt victima lui. Pentru că mi-a fost milă de cineva în loc să fiu cu capul pe umeri.
Am acceptat să-mi fie milă și drept dovadă, mila naște ura”,
a declarat DeSanto, în cadrul unei emisiune televizate.

JadorSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close