Entertainment

Denzel Washington se întoarce în rolul lui The Equalizer, în 2023


Sony anunță data de 1 septembrie 2023 ca dată de premieră pentru The Equalizer 3, în care Denzel Washington va juca rolul principal iar Antoine Fuqua va semna regia.

Washington a mai jucat rolul fostului agent CIA Robert McCall în filmul lui Fuqua din 2014, The Equalizer. Mai târziu, juca același rol în 2018 cu The Equalizer 2, din nou în regia lui Fuqua. Seria este inspirată de serialul TV din anii 1980, în care personajul lui McNall își va pune efortul în serviciile celor neajutorați, fiind un anchetator și un protector al celor aflați în primejdie.

Primele două filme Equalizer au avut scenariul semnat de către Richard Wenk și, în timp ce Washington confirma acum câteva săptămâni finalizarea scenariului pentru The Equalizer 3, nu s-a anunțat încă dacă Wenk se va mai întoarce pentru cel de-al treilea film alături de Washington și Fuqua.

În intervalul dintre The Equalizer 2 și 3, un nou sequel după The Equalizer a început să fie difuzat pe CBS, având-o pe Queen Latifah în rolul Robyn McCall. Serialul se află, la ora actuală, la cel de-al doilea sezon.

Producția lui The Equalizer 3 va începe în cursul acestui an.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close