Entertainment

Delia, vacanță peste hotare de sărbători: ”Este foarte scump”. Ce destinație a ales de această dată vedetaIn articol:


Delia este una dintre vedetele căreia îi place să-și investească banii în locuințe de lux, haine și accesorii scumpe și în călătorii.

Astfel, artista și soțul ei au în palmares multe destinații bifate, unele mai exotice, altele unde temperaturile cu minus sunt preponderente.

Citeste si: ”Lipsă de oxigen”. Delia Matache, momente de panică pe aeroport: „Mi-o dă cu anxietate”. Ce a pățit artista

Delia Matache 

[Sursa foto: Instagram]

Delia, vacanță scumpă în Norvegia 

Jurata show-ului de umor nu se uită la bani atunci când vine vorba de o nouă escapadă peste hotare, astfel că și acum, de sărbători, a ”fugit” din țară, după ce artista a fost la un pas de a suferi un atac de panică pe aeroportul din București, din cauza aglomerației.

Citeste si: “Oana e ÎNSĂRCINATĂ” Vlad Gherman va deveni tătic?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

În cuplu, pentru că doar așa își organizează vacanțele, Delia și Răzvan au ajuns acum să se bucure de ceea ce le oferă Norvegia. Cei doi au ajuns acolo în urmă cu trei zile și, spune Delia, nici că s-ar mai întoarce.

Pasionați de drumețiile montane, în aceste zile, Delia și Răzvan au luat la pas toate traseele din zonă, s-au delectat cu priveliști desprinse parcă din filme, au colectat alte amintiri de suflet, dar și-au făcut timp să admire și capitala țării.

Astfel, după un tur ca la carte al orașului Oslo, Delia și-a făcut puțin timp și pentru admiratorii săi din mediul online.

Pentru că le-a arătat tot ce a văzut și ea, publicând o mulțime de imagini din Norvegia, artista a ținut să îi informeze cu tot ce trebuie să știe, în caz că vor să îi calce pe urme.

Citeste si: Delia l-a luat în vizor pe Florin Salam! Ce a putut să spună despre manelist, după ce l-a auzit cântând live? “Se joacă foarte mult cu publicul”

Vedeta se declară impresionată de ceea ce a trăit în ultimele zile, tocmai de aceea spune că se va mai întoarce în Oslo peste câteva luni. Însă, pe lângă frumusețile naturii și ale orașului, buna prietenă a lui Mihai Bendeac a ținut să le sublinieze internauților și că, pentru o vizită în Norvegia, au nevoie de un buget destul de mare, prețurile acolo fiind foarte ridicate.

”Oslo este minunat din toate punctele de vedere, o să revenim și în vară. Vă recomand Oslo cu toată încrederea. Sunt foarte multe lacuri, zone de drumeție, au o arhitectură superbă, nu este trafic aproape deloc și este foarte scump”, a spus Delia Matache pe pagina personală de Instagram. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close