Sports

Declarație total deplasată despre Lewis Hamilton. Un angajat a scris totul în arabă  • Liga 1: U Craiova 1948CS Mioveni, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: ChindiaDinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Un comisar de cursă a dat o postare pe rețelele de socializare în care scria că își dorea ca Hamilton să facă un accident ca acela al lui Romain Grosjean

Potrivit Reuters, comisarul de cursă, al cărui nume nu a fost făcut public, a scris pe rețelele sociale că speră ca Hamilton să facă un accident la fel cu cel făcut de Romain Grosjean în Bahrain, în 2020.

Un purtător de cuvânt din Formula 1 susține că postarea a fost făcută în limba arabă.

Pentru gestul său, acel comisar de cursă a fost dat afară.

Ulterior, el și-a cerut scuze în scris către Federația auto din Arabia Saudită, către cei de la Mercedes și către Lewis Hamilton.

Ce a pățit Romain Grosjean în accidentul din 2020

Pe 29 noiembrie 2020, în Marele premiu din Bahrain, Romain Grosjean a fost protagonistul unui accident extrem de grav.

O uriașă minge de foc s-a format pe circuit, după ce Romain Grosjean i-a tăiat calea lui Kvyat, care n-a mai avut ce să facă și l-a lovit din spate, iar mașina francezului s-a izbit de parapetul metalic cu 225 de kilometri pe oră.

În momentul contactului, bolidul său s-a rupt în două, pur și simplu. Pilotul de la Haas a ieșit cât a putut de repede din mașină, cu toate că impactul a fost unul teribil, iar francezul a acuzat șocul, după ce combinezonul său a fost cuprins de flăcări.

Acesta e proiectat să reziste timp de 30 de secunde în flacără deschisă, însă în scurt timp au apărut o mulțime de responsabili cu securitatea, cu stingătoare, plus medicii care l-au ajutat să meargă la ambulanță.

Cursa a fost imediat întreruptă cu steag roșu, iar piloții au revenit la boxe.

Etichete: lewis hamilton , romain grosjean , marele premiu din arabia saudita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close