Entertainment

De-a râsu’ plânsu’! Un român, prins la furat în seara de Anul Nou, și-a fracturat piciorul în timp ce încerca să fugăDe-a râsu’ plânsu’! Un român, prins la furat în seara de Anul Nou, și-a fracturat piciorul în timp ce încerca să fugă. Incidentul tragicomic a avut loc în Italia.

Un român, în vârstă de 37 de ani, a fost prins de carabinieri în seara zilei de vineri, 31 decembrie, imediat după ce furase bani și bijuterii dintr-o locuință în care intrase prin efracție. Bărbatul a mizat pe faptul că toată lumea petrece de Revelion și nu va fi atentă la alte detalii.

Doar că… planul nu i-a ieșit! După ce a furat banii și bijuteriile, în timp ce încerca să se sustragă de la fața locului, un vecin de-ai proprietarilor a ieșit din casă fix în acel moment și l-a văzut. Acesta a anunțat imediat poliția. Hoțul a încercat să fugă și a sărit de pe balconul apartamentului aflat la etajul doi. Bărbatul, însă, și-a fracturat o gleznă și n-a mai putut să scape.

Asupra hoțului, care avea și antecedente penale, s-au găsit un plic care conținea 170 de euro și bijuterii evaluate la 3.000 de euro, precum și unelte specifice spargerii de locuințe. Toate bunurile furate au fost restituite proprietarilor, iar românul a fost arestat pentru furt.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.