Sports

Darius Olaru, pus pe fapte mari la naționala RomânieiDarius Olaru este pus pe fapte mari la naționala României și speră să prindă un turneu final în tricoul primei reprezentative.

Jucătorul de la FCSB crede că tricolorii meritau victoria în Israel (2-2), mai ales că au condus cu 2-0.

Partida amicală dintre Israel și România s-a disputat marți seară, pe Stadionul Diamond din Netanya, și s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după golurile marcate de echipa noastră prin Alex Cicâldău (min. 13), respectiv Dennis Man (min. 23).

Darius Olaru, cu gândul la Campionatul European: „România merita victoria!”

Darius Olaru s-a apucat de fotbal la 8 ani în Mediaș. Până la vârsta de 7 ani i-a fost interzis să facă sport din cauza faptului că avea astm, iar acum visează la un Campionat European și cu naționala mare a României.

Om de bază la FCSB, Olaru nici nu concepe să rateze următoarele meciuri ale României, cele din Liga Națiunilor.

„Mă bucur că am prins convocarea! Am făcut un meci bun, cred că meritam victoria. Am avut mai multe situații și ne-am văzut egalați pe final. Am avut o discuție cu Mister (n.n. Edi Iordănescu), mi s-a explicat de ce nu am fost convocat inițial. De la meci la meci am crescut, sper să joc la fel de bine la echipa de club, iar la următoarea acțiune să fiu iar aici. M-am simțit foarte bine, sper să ne calificăm la Europene. De la meci la meci sper să creștem, putem fi acolo, avem un grup bun”, a afirmat Darius Olaru.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close