Entertainment

Dani Oțil, probleme de sănătate?! Prezentatorul TV, dezvăluiri neașteptate: “Îmi zicea tata că numai…”  • Dani Oțil, detalii despre problemele de sănătate
  • Ce a pățit prezentatorul TV

Dani Oțil face parte dintre numele mari din showbiz-ul românesc care nu se ascunde de ochii curioșilor și își expune viața privată în fața tuturor, astfel că, mai în glumă, mai în serios, spune tot ceea ce vrea să se știe despre el.

Dani Oțil s-a trezit cu probleme de sănătate?!

În ediția de astăzi de la Neatza cu Răzvan și Dani, Dani Oțil nu a mai fost pus pe glume ca de obicei, ci din contră. Prezentatorul TV a dezvăluit că de dimineață s-a trezit cu câteva simptome, care prevăd o răceală, astfel că nu este chiar într-o stare bună.

După ce aseară a fost la un eveniment alături de soția lui, Gabriela Prisăcariu, se pare că în această dimineață s-a trezit cu nasul înfundat și cu un disconfort pe gât, astfel că a explicat cât de aproape este răceala de el.

Prezentatorul TV, haz de necaz de problemele cu care se confruntă

Se vede cu ochiul liber că nu are moralul ridicat ca de obicei, însă cu toate astea face față cu brio, așa că nu a putut ezita și a făcut și de această dată haz de necaz de problemele cu care se confruntă.

Mai exact, prezentatorul TV și-a adus aminte de o replică pe care i-o dădea tatăl său în copilărie atunci când răcea, așa că și-a delectat colegii de breaslă, fanii, dar și pe toți cei care urmăresc emisiunea, cu o porție de râs pe cinste.

“M-am trezit cu muci, nu știu ce naiba am. Îmi zicea tata când eram mic că numai prostii racesc iarna. Vezi? Eu am răcit acum, cred. (…) Am luat ceva de la cineva că nua veam nimic ieri și azi m-am trezit cu muci.”, a povestit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

CITEȘTE ȘI: Dani Oțil consideră că a îmbătrânit!? De ce crede prezentatorul TV acest lucru: „Ce lecție vrea…”
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close