Entertainment

Dani Oțil a venit acasă cu semne pe gât. Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu: “Uită-te și tu!” / FOTO  • Dani Oțil, semne pe gât
  • Cum a interpretat Gabriela Prisăcariu

Cu toții știm că Dani Oțil este un mare pasionat al sporturilor extreme, astfel că astăzi a participat la Enduro. Ei bine, toate bune și frumoase, asta până când a ajuns acasă și soția lui i-a observat câteva zgârieturi pe gât.

Dani Oțil a venit acasă cu semne pe gât

Gabriela Prisăcariu a fost uimită de semnele pe care le avea gât soțul ei după participarea la Enduro, astfel că l-a întrebat imediat ce a pățit și de unde are acele zgârieturi pe corp. Fără a ezita, Dani Oțil i-a explicat că este din timpul cursei, iar mai apoi a făzut haz de necaz și a mărturisit în fața fanilor că este destul de greu să fii bărbat însurat.

Ei bine, frumoasa blondină s-a menținut destul de serioasă, astfel că întrebările au curs în continuare, moment în care soția przentatorului TV aștepta un răspuns clar.

“Dani a zis că a fost la Enduro. Unde ai fost? Uită-te puțin la tine. Tu să-mi spui unde ai fost, lasă glumele!”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

În final, Gabriela Prisăcariu s-a amuzat de situația în care și-a pus soțul și a împărtășit momentul cu fanii ei de care se bucură pe Instagram și unde este foarte activă.

Cei doi soți au petrecut sărbătorile de iarnă acasă

Ei bine, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au profitat de zilele libere pe care le-au avut cu ocazia sărbătrorilor de iarnă și și-au dorit să petreacă timp de calitate alături de fiu lor, Luca Tiago. Cei doi nu au ales să meargă nici la petreceri și nici să plece în vreo vacanță, ci doar să stea împreună.

Mai mult decât atât, nici în prima zi a noului an nu au vrut musafiri sau să plece de acasă, ci doar au stat acasă și s-au uitat la desene împreună cu micuțul Luca Tiago, lenevind toată ziua.

CITEȘTE ȘI: Cum au întâmpinat Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil prima zi din anul 2022. “La mulți ani!” / FOTO
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.