Entertainment

Dan Bittman e „prins” între Liliana Ștefan și Andreea Ilie!


Bărbații sunt adesea indeciși, iar asta nu mai este o noutate! În această categorie pare să se încadreze și Dan Bittman, care, după ce ar mai fi „experimentat” diverse relații, își dorește, din nou, o apropiere de Liliana Ștefan. Prezentul, de această dată, i-ar da bătăi de cap. CANCAN.RO continuă seria dezvăluirilor exclusive despre viața tumultuoasă a solistului de la Holograf.

După ce, ieri, vă dezvăluiam cum s-a sfârșit relația de 25 de ani a lui Dan Bittman cu Liliana Ștefan, astăzi continuăm povestea. Pentru că viața amoroasă a cântărețului pare mult mai agitată decât s-ar aștepta oricine.

Ce planuri ar avea Dan Bittman

Viața cunoscutului artist pare o adevărată telenovelă! Conform surselor CANCAN.RO, Dan Bittman și-ar dori să se împace cu mezzosoprana Andreea Ilie, care i-ar fi frânt inima, însă, în același timp, ar face eforturi pentru a o îndupleca pe Liliana Ștefan, astfel încât să se poată întoarce în sânul familiei:

„Dan e disperat să se împace cu Liliana! Cu toate astea, spune că și-ar dori-o și pe Andreea înapoi, mai ales că acum e singură, după despărțirea de Bobby Păunescu. Și, cu toate acestea, el se vede și cu alte femei. Cine să-l mai înțeleagă?!”, ne-a dezvăluit un apropiat al artistului.

Dan Bittman ar fi într-o mare dilemă (Foto: CANCAN.RO)

Liliana Ștefan se dedică acum carierei și urmează cursurile Facultății de Psihologie. Mama fiilor lui Dan Bittman a creat un program de terapie, proiect care ajută foarte mulți oameni în lupta lor cu diverse afecțiuni fizice și psiho-emoționale, inclusiv se pare, chiar pe ea însăși.

Bittman, blocat pe rețelele de socializare de mama copiilor lui?!

Aceleași surse CANCAN.RO ne-au dezvăluit că artistul și fosta sa parteneră nu ar avea deloc o relație bună. Ba, mai mult, Liliana Ștefan l-ar fi blocat pe Dan Bittman pe rețelele de socializare, în urma dezamăgirii pe care ar fi trăit-o:

„Liliana a fost extrem de dezamăgită de faptul că el s-a îndrăgostit de o femeie care seamănă foarte mult cu ea, numai că este mult mai tânără. Așa de supărată a fost că nu numai că nu îi mai da like-uri pe Instagram și Facebook, dar se pare că nu mai sunt prieteni pe conturile de socializare și chiar l-a blocat pe Bittman peste tot”, ne-au mai dezvăluit sursele noastre.

(CITEȘTE ȘI: DAN BITTMAN S-A AȘEZAT CU O ȘATENĂ LA MASĂ ȘI A „VRĂJIT-O” LA UN PAHAR)

Liliana, gest de mărinimie față de artist

Cu toate astea, deși aproape nici nu mai vorbește cu el, decât în privința celor trei băieți ai lor, Liliana s-ar fi „îndurat” și l-ar fi lăsat pe „fostul soț” să locuiască într-una dintre proprietățile ei.

Un apartament luxos de patru camere și două băi din zona Nordului, una dintre cele mai exclusiviste zone din București. Nobilul gest al „fostei” se pare însă că este datorat mai mult copiilor ei.

Mai precis, apartamentul are pregătit câte un dormitor pentru toți cei trei băieți ai cuplului, pentru momentele în care ei vor să își petreacă timp și cu tatăl lor:

„Dan stă într-un apartament al Lilianei Ștefan. Este pe Nordului, lângă un celebru restaurant chinezesc. Deși a fost extrem de dezamăgită de gesturile făcute de artist, ea totuși a făcut acest gest, pentru ca băieții lor să poată petrece timp și cu tatăl lor în condiții decente”, a declarat un vecin al artistului.

(VEZI ȘI: CUM L-AM SURPRINS PE DAN BITTMAN PE STRĂDUȚELE DIN CAPITALĂ. INIȚIATORUL MIȘCĂRII ”NU VREAU!” A SCHIMBAT REGISTRUL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Instagram.com
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.