Sports

„Dacă aș fi fost nevaccinat, nu obțineam scutire!”Novak Djokovic poate să participe la Australian Open, chiar dacă nu s-a vaccinat împotriva COVID-19, iar sârbul este contestat în lumea tenisului.

Jamie Murray a răbufnit și consideră că n-ar fi putut să obțină o „scutire”, dacă era în locul numărului unu în lume.

Antivaccinist convins, sârbul va putea participa la primul Grand Slam din 2022 în baza unei scutiri medicale eliberate guvernul australian.

Novak Djokovic, criticat dur: „Eu nu aș fi obținut o scutire în Australia!”

Jamie Murray consideră că Novak Djokovic a avut parte de un tratament special, în contextul pandemiei de COVID-19.

Djokovic a anunțat că va juca la Australian Open 2022, deși mulți credeau că sârbul va primi interzis la „Antipozi”.

„Nu știu ce să spun despre asta, sincer. Cred că dacă aș fi fost eu cel nevaccinat, nu aș fi obținut o scutire. Dar, bravo lui pentru că s-a descurcat să meargă în Australia și să participe”, a declarat Jamie Murray, conform Herald Scotland.

„An Nou fericit tuturor! Vă doresc sănătate, iubire și fericire în fiecare moment și să simțiți dragoste și respect față de toate ființele de pe această planetă minunată. Am petrecut timp de calitate cu cei dragi în timpul pauzei și astăzi merg în Australia cu o scutire medicală!”, a fost anunțul lui Novak Djokovic, pe care fanii sârbului îl așteptau cu sufletul la gură.

Sârbul a triumfat de nu mai puțin de 9 ori la Grand Slam-ul desfășurat la Melbourne, inclusiv la ediția din 2021.

Turneul de la Australian Open 2022 are o importanță uriașă pentru Novak Djokovic și fanii săi, ținând cont că jucătorul din țara vecină va forța câștigarea celui de-al 21-lea titlu de Grand Slam. Sârbul i-ar putea întrece pe marii rivali Roger Federer și Rafael Nadal, ambii cu câte 20 de trofee de Grand Slam în palmares.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.